• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

13.12.2023

07:49

"Imam pažnju, imam intimne odnose i neću nikome da perem čarape": Zorica Marković priznala u kakvom je emotivnom statusu

Miloš Rafailović

Estrada

"Imam pažnju, imam intimne odnose i neću nikome da perem čarape": Zorica Marković priznala u kakvom je emotivnom statusu

Podeli vest

Zorica Marković na otvaranju svoje kafane priznala je da ima emotivnog partnera, ali da je u neobaveznoj vezi.

Zorica je najpre govorila o svojoj kafani i kolegama, ali i karijeri:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

- Kafana je život, ovde se sve zbiva i kafana je čudo što se tiče prijateljstva, ovde su rastanci, ovde se nove ljubavi rađaju, ovde je sve. Pitaju me zašto ne radim solistički koncert. Šta će mi za 12 godina u ugostiteljstvu svaku noć pevam. Za reprizu Nove godine posvetiću celo veče, Mišel Gvozdenović i ja, već je skoro puno, tako da smo krenuli. Biće tu Stoja, Ana, Vendi, Goci, i Čana, jedan miks, zvaćemo poznate pevače, imamo dovoljno mesta - rekla je pevačica.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Pevačica je priznalča i da ima partnera, ali da ne žive zajedno već da se povremeno viđaju:

- Ja sam u nekoj normalnoj vezi, kada se vidimo, vidimo, kada se ne vidimo, ne vidimo. Imamo sve, imam i seks, imam i pažnju, imam i sve. Ne razumem što treba sad. Da perem čarape? E, neću. Više da radim? Kada da stignem to sve? Ne mogu - otkrila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Evo zašto se sednica Generalne skupštine UN o Srebrenici odlaže! Vučić je bio spreman, ali su zapadne sile na klimavim nogama!
Politika

Evo zašto se sednica Generalne skupštine UN o Srebrenici odlaže! Vučić je bio spreman, ali su zapadne sile na klimavim nogama!

Sednica Ujedinjenih nacija o rezoluciji o Srebrenici najverovatnije će biti poovo odložena, a mogući termin nove sednice je 22. maj. Razlog za još jedno odlaganje je taj što Zapad još uvek nije obezbedio podršku stotinu država za antisrpsku rezoluciju o navodnom genocidu i zbog toga se, gotovo je izvesno, odlaže zasedanje i glasanje.

14.05.2024

13:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija