• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

21.10.2023

21:29

Umalo nije krenula pevačkim vodama! Dragana Mirković ima još jedan talenat, ali ljubav prema muzici je pobedila!

Promo

Estrada

Umalo nije krenula pevačkim vodama! Dragana Mirković ima još jedan talenat, ali ljubav prema muzici je pobedila!

Podeli vest

Pevačica Dragana Mirković je jedna od najvećih regionalnih folk zvezda, a sada je priznala da je vrlo lako mogla da odustane od pevanja i postane slikarka!

Dragana je pričala o njenom umetničkom talentu iz mladosti, koji nije imao veze s pevanjem i koji je mogao potpuno drugačije da joj obeleži karijeru.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ali ti si bila kreativna, nekad i sad, ti si zamalo mogla da postaneš i slikarka - otkrio je voditelj, a ona je potvrdila ovu informaciju:

- Da, da, volela sam jako da crtam. I moja Manuela mnogo voli, mislim da još bolje crta od mene. Nisam bila slikar kao slikar, ali sam grafitnom olovkom obožavala da slikam likove, da crtam tako, da senčim, to mi je onako bilo top, top, top.

U tom trenutku na ekranu su se smenjivale fotografije njenih crteža, ali i đačka uniforme iz osnovne škole, na šta pevačica nije ostala ravnodušna.

- Jao, ko je ovo crtao? Pazi kad sam čak i ja zaboravila, vidi Elvisa sam nacrtala. Tačno. Da, da, obožavala sam to. Evo je i moja uniforma, školska uniforma sa mojim inicijalima, to mi je moja mama izvezla inicijale za četvrti razred - setno je ispričala Dragana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija