• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.10.2023

16:15

"Nemaš pojma šta bih mu uradila sad!" Kačavendine glasovne poruke koje je slala "pokojnom" vereniku pojavile se u javnosti

Informer/Kristijana Ćaćić

Rijaliti

"Nemaš pojma šta bih mu uradila sad!" Kačavendine glasovne poruke koje je slala "pokojnom" vereniku pojavile se u javnosti

Podeli vest

Rijaliti učesnica Milena Kačavenda, ne prestaje da šokira svojim učešćem u rijalitiju, ali ni van njega i sada je sve šokirao audio snimak u kojem se čuje kako uzdiše i govori nekadašnjem vereniku šta bi mu radila.

Naime, Milena se našla u centru skandala kada su se na Jutjubu pojavile glasovne poruke koje je slala svom bivšem emotivnom partneru.

 

 

Podsetimo, Kačavenda je pred ulazak u rijaliti objavila da joj je verenik navodno poginuo u saobraćajnoj nezgodi, da bi se tokom rijalitija saznalo da je sve laž, kao i da je taj čovek još uvek živ.

Milena se pravdala rečima da ga je "sahranila" u svom životu, jer nije dolazio da se vidi sa njom i nije hteo da se čuju preko video poziva. Iako svoju iskrenost ističe u prvi plan Kačavenda je slagala da nije imala sajber s*ks sa "pokojnim" verenikom, tvrdeći da nikada to sebi ne bi dozvolila.

- Danas sam sama, znaš? Samo sam je pipnula i kraj... Ne gubim vreme k'o ti maleni. Znači, tako si me naložio sa tim tvojim "Milena"... Nemaš pojma šta bih mu uradila sad... Mmm... Vidiš kako deluje moj glas. A pazi moj glas koji se, čim sam ga videla, spustio dve oktave niže. Isto tako bi se je*ala sa tobom sad, nemaš pojma... - rekla je Kačavenda, a šta je još pričala vereniku možete da čujete u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija