• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2023

09:00

Keba snimio novi hit! Pevač odlučio sa njima da zapeva

Žarko Radovančev

Estrada

Keba snimio novi hit! Pevač odlučio sa njima da zapeva

Podeli vest

Članovi benda su otkrili da je Keba ostavio sjajan utiak na njih, kao i da je sve vreme u studiju bila vesela atmosfera.

Članovi grupe "Baltik bend" snimili su duet sa Draganom Kojićem Kebom. Popularna šeštočlana grupa iz Niša nam je otkrila i ko je "krivac" za ovu saradnju. 

Foto: Privatna arhiva

 

- Ideja je nama na prvu ruku bila vrlo zanimljiva, ali u isto vreme u tom startu smo se preispitivali da li je to dobra odluka jer sve to deluje nespojivo. Međutim, kako smo čuli demo koji je odradio Miloš Roganović pesma je sve više i više ostavljala taj pozitivan utisak. Verujemo u ovaj projekat i to je ono najvažnije. Roganović je uložio dosta truda i vrlo je samouvereno delovao po pitanju ovoga i naravno da je to preneo i na nas - rekao je pevač Džoni.

Foto: Privatna arhiva

 

Članovi benda su otkrili kako je izgledalo snimanje pesme. 

- Dok smo snimali pesmu vladala je vesela atmosfera u studiju i moram da kažem da je Keba ostavio sjajan utisak na sve. Pre svega je dobar čovek i veliki profesionac koji iza sebe ima toliko koncerata i velikih hitova da je to zadivljujuće. Dobili smo od njega i par saveta što nam itekako znači jer smo u samom startu građenja karijere - izjavila je pevačica Bisa.

Foto: Privatna arhiva

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19