• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2023

08:25

Milena Kačavenda priznala da je bila na psihijatriji! Otkrila kakav je problem imala: "To na glavi mi je lečilo mozak"

Miloš Rafailović/shutterstock

Rijaliti

Milena Kačavenda priznala da je bila na psihijatriji! Otkrila kakav je problem imala: "To na glavi mi je lečilo mozak"

Podeli vest

Milena je otkrila da je bila u bolnici na psihostabilizaciji.

Milena Kačavenda, bivša drugarica Ane Ćurčić, u rijalitiju je iznela brojne informacije iz svog privatnog života, a često je komentarisala i svoju nekadašnju prijateljicu. 

Kačavenda je sinoć u rijalitiju progovorila o njenim fotografijama iz psihijatrijske ustanove koje kruže mrežama i javno progovorila od čega se lečila. 

Foto: Twitter/@neeessss01

 

- Moj život ima crnu stranu. Stojim iza svega što sam prošla. To su niski udarci. Ana je imala priliku da mi se sveti i pre ulaska mog ovde. Ja sam tu sliku poslala na šest adresa prijateljima. Slika je iz bolnice i znam da je ona dala. Nije ružno biti u bolnici na psihostabilizaciji. To na glavi služi za stimulaciju serotonina na mozgu. To je jedna od slika a ima ih četiri. Znam da ona to sprema, kao i audio snimke. To na glavi mi je lečilo mozak - rekla je Kačavenda u "Zadruzi".

Foto: Twitter/@neeessss01

 

Milena je zatim otkrila da je ne dotiče to što su se njene slike pojavile u javnosti.

- Ne tangira me što je to objavila i jasno mi je šta servira. Može u moju krštenicu da okači, ne zanima me - rekla je Milena.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija