• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. V.

29.08.2023

15:30

Rasta sa roditeljima i ćerkom na luks letovanju! Evo ko još reperu pravi društvo!

Shutterstock/ATA Images

Estrada

Rasta sa roditeljima i ćerkom na luks letovanju! Evo ko još reperu pravi društvo!

Podeli vest

Stefan Đurić Rasta odlučio je da otputuje na luksuzno letovanje na Tenerife! Reper je želeo da letuje porodično pa je na putovanje poveo i svoje roditelje!

Rasta je odlučio da se oduži svojim roditeljima i uplati im letovanje ali nisu želeli ni da čuju. Tada je reper došao na ideju, da bi zbog njegove ćerkice Tare koja ima šest godina bilo dobro da svi zajedno malo otputuju, sklone se iz Beograda i uživaju. 

Foto: Instagram

Rasta sa ćerkom Tarom

Reper je dugo tražio odgovarajuću destinaciju, dok nije sa svojom devojkom Marijom Balaban izabrao Tenerife. Tako su njih petoro otputovali, a Rasta se pohvalio luksuznim smeštajem u kojem su odseli, kao i privatnim bazenom koji imaju ispred sobe. On je svoje pratioce obradovao i snimcima iz restorana, gde sa naslednicom isprobava raznorazne specijalitete, a na jednom se vide i njegovi roditelji, otac Drago i majka Slađana kako večeraju. 

Foto: Instagram

Rastini roditelji i ćerka

Rasta se pohvalio da je poprilično spretan sa peskom, pa sa ćerkom svakodnevno pravi kule i dvorce. On je ćerku odveo na jednu od najlepših plaža, "Playa de las Arenas" na kojoj je boja peska vrlo čudna i crna, ali svetluca na suncu, a okean je zapljuskuje u bezbroj nijansi plave.

Foto: Instagram

Luks soba sa izlazom na bazen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija