• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer.rs

30.07.2023

09:54

"Upali smo u dugove", Snežana Đurišić o prodaji kuće i teškom životu koji je imala

ATA Images

Estrada

"Upali smo u dugove", Snežana Đurišić o prodaji kuće i teškom životu koji je imala

Podeli vest

Pevačica Snežana Đurišić imala je težak život posebno u mladosti kada je započinjala karijeru. Ipak, njen suprug i ona izborili su se sa svim teškoćama i pevačica danas lepo živi.

Pevačica i članica žirija „Zvezda Granda" rado govori o najlepšem periodu koji je provela sa suprugom i ocem svoje dece, te se njihovih prvih zajedničkih dana rado i seća.

Foto: ATA Images

 

 

Ne krije da je na početku braka sa Slobodanom imala veliku pomoć u kući, ali i dosta problema.

- Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila. Kad dete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim - ispričala je Snežana i dodala da njihov početak nije bio idiličan i da su se borili da srede svoj krov nad glavom.

Foto: ATA Images

 

 

Iako je bilo teških finansijskih momenata, ljubav jedan prema drugome davala im je snage da istraju čak i u teškim trenucima.

- Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pri tom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove - ispričala je u emisiji „Iz profila" i dodala da je smrt svog voljenog bio šok od kog dugo nije mogla da se oporavi.

Nakon njegove smrti, Snežana je rešila da vilu na Dedinju proda i skloni se od svega što je svakodnevno podsećalo na njenu najveću ljubav.

- Mi smo tu kuću prodali kad je Marko imao udes, tad sam rekla: "Slušaj, mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde", i to sam i učinila - rekla je Snežana u emisiji kod voditeljke Vesne Milanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija