• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

11.05.2022

19:20

ILDA PLANIRA DA SE BAVI RADOM SA DECOM! Pevačica otkrila sve o radu u Americi i kakvi su joj planovi kada okonča muzičku karijeru!

ATA Images

Estrada

ILDA PLANIRA DA SE BAVI RADOM SA DECOM! Pevačica otkrila sve o radu u Americi i kakvi su joj planovi kada okonča muzičku karijeru!

Podeli vest

Poznata pevačica Ilda Šaulić talenat za muziku nasledila je od oca Šabana Šaulića, a ljubav prema tenisu koji igra od malena joj je pšružio šansu da ima još jedu lepu profesiju

Ilda, koja često boravi u Americi gde njen suprug Bojan Vučković ima sportsku akademiju, odlučila je da se vrati u Srbiju gde sada progovorila o sebi, starenju, nezi lica, ali i profesili teniskog trenera kojoj se posvetila u psolednje vreme.

Foto: printscreen/tanjug

Ilda Šaulić otkrila kako se neguje...

Ona je najpre otkrila da li bi nešto menjala na sebi:

- Ništa nešto specijalno ja ne bih menjala, samo da se održavam, ako je to moguće naravno. Ali dobro, prosto imam 43 godine, i naravno da sad treba malo drugačije da se negujem nego što je to bilo ranije. Ali kao što sam i rekla, to će sve negde biti umereno, i oni su ljudi koji propagiraju takav neki izgled, da to može lepo da izgleda i u malo starijim godinama, a opet da se lepo neguje i da ne bude promenjeno da je neprepoznatljivo - rekla je Ilda, pa otkrila kako je u mladosti uspekla da održi svoju autentičnost i odoli trendovima kada su estetske korekcije u pitanju, s obzirom da su danas sve žene iste.

- Pa jesu, na žalost. Iskreno ja volim da vidim da se žene neguju, da vode računa o sebi i devojke takođe. Ali mislim da smo mi negde prihvatili mnogo više nečega sa zapada i sveta generalno. Sada kako neko izgleda tamo, sve devojke treba da izgledaju tako i da budu obučene isto. Treba pratiti trendove umereno, ali meni je opet najlepše da ostaneš svoj, da imaš neki svoj pečat, drugačije od onoga što su svi, ne moramo da budemo isti. Tako da ja negde više volim tako neke stvari.

Foto: printscreen/tanjug

Želi da se posveti radu sa decom... Ilda Šaulić

Ilda je progovorila i o svom novom biznisu u Americi.

- To je prošle godine počelo na inicijativu mog supruga, koji generalno tamo ima svoju sportsku akademiju za fudbal. I onda, kad smo mi tamo boravili, on je rekao "zašto ti malo ovde ne bi počela da se baviš tenisom, to je nešto što si igrala tolike godine i znaš sve o tome". I negde mi je bilo prihvatljivo zato što mi je želja bila u nekim godinama kasnije se bavim radom koji ima veze sa malom dečicom. I u ovom trenutku to je ispalo fantastično, prošle godine je bilo to moje prvo iskustvo i uopšte taj neki pedagoški pristup, da sad sam ja ta koja nekog učim i pokazujem. Bilo je jako lepo i uspešno, što ćemo nastaviti i ovog leta. Tako da eto, ja sam tamo kouč (coach) - rekla je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija