• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2024

13:06

(VIDEO) "Moraš da imaš ozbiljan psihički poremećaj da glasaš za Mariniku Tepić!" Opozicija se podelila na one koji su za ili protiv Hila!

Tanja Andric

Live TV

(VIDEO) "Moraš da imaš ozbiljan psihički poremećaj da glasaš za Mariniku Tepić!" Opozicija se podelila na one koji su za ili protiv Hila!

Podeli vest

Tomislav Bokan, predsednik pokreta Dinara-Drina-Dunav i Tomo Lovrenković, novinar i politički aktivista gostovali su u emisiji "Info jutro" na Informer TV i diskutovali o srpskoj opoziciji.

Bokan tvrdi da prosečan građanin želi stabilnost, bezbednost i mir.

- Oni su se podelili na one koji su protiv Hila i one koji su za. Prosečan birač zamera licemerstvo i dvoličnost. Genocid u Srebrenici se nije desio. Desio se zločin. Šta ćemo reći da se desilo u Gazi? Te ratove pravi nevidljiva ruka. Licemerstvo i dvoličnost kažnjava naš birač. Nama politički protivnici nisu neprijatelji. Zašto neko od njih nije stao u odbranu vitalnih interesa? Vučić je prolongirao glasanje za rezoluciju. Sve nečiste sile su krenule ka nama, potrebno nam je jedinstvo. Konačni sud će dati birači. Običan čovek želi mir i bezbednost - kaže Bokan.

On je istakao da borba Srbije u Ujedinjenim nacijama neće biti laka.

- Videli ste glasanje koje je bilo, oni imaju većinu. Videli ste tu Doru Bakojani, od koje su se Grci maksimalno ogradili. To govori kako ta nevidljiva ruka radi pogano i loše. Sigurno će biti teško jer u ovom trenutku mala Srbija nema većinu u Generalnoj skupštini. Aljbin Kurti sprovodi zločine nad Srbima na Kosovu. Rat nikome nije doneo ništa dobro na prostoru bivše SFRJ. Osuđujem svaki zločin koji se desio. Taj nesretni rat prave oni kojima je to biznis - rekao je Bokan.

Foto: Tanja Andric

Tomo Lovrenković

Lovrenković poručuje da se koalicija okupljena oko Dragana Đilasa doživela krah iz jednog prostog razloga.

- Savo Manojlović deluje fino i pristojno, ali videli smo ko ga finansira. On je uspeo da digne sve korisne idiote zbog jednog rudnika koji će da raz*ebe jedno selo koje ima 200 stanovnika. Do raspada Srbije protiv nasilja je došlo vrlo jednostavno. To je funkcionisalo kao robovlasničko društvo Dragana Đilasa, a onda su neki sa Zapada ponudili više. Kad su u pitanju nacionalni interesi, mi moramo biti jedno. Manojlović će unakaziti sve one lešinare u Novom Sadu, kao što su Bora Novaković i Brajan Brković. Ja ću prvi da ga podržim. Joška Broz mi je rekao da podržava izgradnju crkve na Limanu, a Miloš Jovanović da nije baš siguran po tom pitanju. Moraš da imaš ozbiljan psihički poremećaj da glasaš za Mariniku Tepić. Ja ne znam ko glasa za nju - rekao je Lovrenković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija