• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2024

09:29

Knežević poklonio Vučiću sabrana dela Njegoša uz moćnu poruku: Ovo nije za kućnu biblioteku, već za Ujedinjene nacije!

Instagram/milanknezevic_dnp

Politika

Knežević poklonio Vučiću sabrana dela Njegoša uz moćnu poruku: Ovo nije za kućnu biblioteku, već za Ujedinjene nacije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Demokratske narodne partije Crne Gore Milanom Kneževićem u Kotoru, od koga je tom prilikom na poklon dobio sabrana dela Petra Drugog Petrovića Njegoša kao vid podrške za borbu koju Srbija vodi u UN vezano za usvajanje rezolucije o Srebrenici.

- Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas sam u Kotoru poklonio sabrana dela Petra Drugog Petrovića Njegoša. Ali ne za kućnu biblioteku, već za Ujedinjene nacije, da naš vladika gleda u oči Nemce i Ruanđane koji bi da ga proglase genocidnim. "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka!" Svi znamo gde Crna Gora treba da bude - napisao je Knežević. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Danas se u Kotoru održava samit lidera Zapadnog Balkana i Evropske unije pod sloganom "Jedan region, zajednička vizija", uz prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će učestvovati na panelu i imati niz važnih susreta sa zvaničnicima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Muta i Kuzma uglas: Idemo po medalju sa Jokićem u timu!
Košarka

Muta i Kuzma uglas: Idemo po medalju sa Jokićem u timu!

Proslavljeni košarkaški stručnjaci Miroslav Muta Niikolić (68) i Vladimir Kuzmanović (52) smatraju da je reprezentacija Srbije među najvećim favoritima za osvajanje medalje na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu zbog potvrde nastupa Nikole Jokića (29).

11.06.2024

17:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte...
Srbija

Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte...

Na velikom otvorenom kupalištu u Pirotu otvorena je letnja sezona! Novi bazeni u okviru Sportskog centra izgrađeni su prošle godine i za nekoliko meseci rada imali su više od 90.000 posetilaca. Prema rečima direktora Sportskog centra Nenada Đorđevića ove godine biće ih više jer su, kako je rekao, uslovi odlični a cena karata veoma pristupačna!

11.06.2024

16:48