• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2024

19:05

Vučića nećete uplašiti! Oglasila Ana Brnabić povodom pretnji  po život predsednika Srbije!

Zoran Sinko

Politika

Vučića nećete uplašiti! Oglasila Ana Brnabić povodom pretnji po život predsednika Srbije!

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić osudila je pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nakon atentata na premijera Slovačke Roberta Fica.

- Najoštrije osuđujem pretnje po život upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću. Takve pretnje, a nisu poslednjih godina bile malobrojne, posebno su gnusne u trenutku kada on ulaže nadljudski napor da sačuva našu Srbiju i naš narod od svih pritisaka koje nam nameću. Verujem da nije slučajno da se ovako otvoreno i monstruozno šalju upravo u ovakvom trenutku. Kukavice, kojima smeta čovek koji se bori za jaku i slobodnu Srbiju, koja ne da na sebe i koja vodi samostalnu politiku, sakrile su se iza pseudonima i misle da mogu da ga uplaše, da će ga pretnjama smrću naterati da odustane. Znam čoveka - nećete ga uplašiti i nikada neće odustati. Godinama unazad upozoravam da svakodnevno vređanje i blaćenje Aleksandra Vučića, svakodnevni napadi i kriminalizacija njegove porodice u jednom delu javnosti vode upravo ka ovome. Odsustvo osude takvih napada i ponekad čak i divljenje i odbrana onih koji te gnusne napade sprovode, doveli su nas dotle da neko misli da je normalno pretiti smrću nekome, samo zato što se sa njim ne slažete. Takvi postupci su apsolutno neprihvatljivi i nemaju mesto u našem društvu. Pozivam nadležne institucije da hitno reaguju. Bezrezervna podrška predsedniku Vučiću - istakla je Brnabić

 

 

Podsetimo, nakon oglašavanja predsednika Vučića povodom atentata na premijera Slovačke Roberta Fica nizali su se komentari pretnji po život predsednika. Više o tome pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31