• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2024

16:14

Spajić otkrio zašto će glasati za sramnu rezoluciju o Srebrenici: Ja sam prozapadni čovek, sve velike sile su stale iza nje!

Reuters

Politika

Spajić otkrio zašto će glasati za sramnu rezoluciju o Srebrenici: Ja sam prozapadni čovek, sve velike sile su stale iza nje!

Podeli vest

Premijer Crne Gore Milojko Spajić rekao je na premijerskom satu da će ta zemlja glasati za sramnu rezoluciju o genocidu u Srebrenici, a onda izjavio da je on prozapadni čovek.

- Uvek sam se zalagao za prozapadni kurs, to nije nikakva tajna. Ja sam prozapadni čovek, celog života sam proveo na ideološkom zapadu. I tu nema nikakvih dilema, i što se tiče našeg stava u budućnosti. Ta rezolucija će se usvojiti, zato što su velike sile stale iza te rezolucije - rekao je Spajić.

Spajić je rekao da čitav region treba da podrži ovu i sve druge rezolucije.

- Upravo ovu rezoluciju koju imamo ispred nas - Srebrenicu. Nikakav problem to nije. Glasaćemo za, rekli smo više puta. Ja sam javno govorio o tome, osuđivali smo genocid. Nemamo problem da to uradimo. Vlada će o tome raspravljati, ali mislim da je to izlišno spominjati jer smo se sporazumno obavezali da vodimo proevropsku politiku - podvukao je Spajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija