• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2024

13:40

Oboren motociklista u Valjevu! Ovo su detalji nezgode

Aleksandar Jovanović Cile/Miloš Rafailović

Vesti

Oboren motociklista u Valjevu! Ovo su detalji nezgode

Podeli vest

Niz saobraćajnih nezgoda proteklog vikenda u Valjevu, nastavljen je danas obaranjem motocikliste u bulevaru Vladike Nikolaja u širem centru grada.

Navodno, automobil koji je menjao traku u kojoj se kretao, oborio je motociklistu koji je u toj traci upravljao dostavnim dvotočkašem jedne poznate kompanije.

Od siline udarca, kako navode očevici nezgode, njegovo vozilo se našlo u drugoj traci bulevara.

Na mestu udesa je saobraćajna policija, a vozač motora prebačen je u valjevsku bolnicu sa za sada nepoznatim stepenom povreda.

 

Foto: Vesna Jović

Ilustracija

 

Podsećamo, juče u prepodnevnim časovima dogodila se takođe saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao motociklista. 

On je na šabačkom putu u blizini ulice Jakova Nenadovića udario u kamion, nakon čega je transportovan u bolnicu, piše Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija