• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2024

20:57

Vi ste srce i duša našeg naroda! Vučić čestitao Vaskrs i pokazao poklone koje je dobio sa Kosova i Metohije (VIDEO)

Instagram printscreen Buducnostsrbijeav

Politika

Vi ste srce i duša našeg naroda! Vučić čestitao Vaskrs i pokazao poklone koje je dobio sa Kosova i Metohije (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Predsedništva i još jednom čestitao Vaskrs svima, a posebno srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Vučić je pokazao i poklon koji je dobio od Srba sa Kosova i Metohije.

- Hristos vaskrse, srećan praznik našem naordu, našim ljudima gde god da žive. Ja sam dobio poseban poklon za Vaskrs od naših ljudi iz Orahovca i Velike Hoče, od naših Srba koji žive u toj metohijskoj enklavi. I oni su spremili i ova divna jaja ofarbali i pripremili i poslali nama ovde u Predsedništvo.

- Hoću da im se zahvalim i kažem da ih mnogo volimo i da je Srbija uvek uz njih, onoliko koliko oni vole Srbiju, a to je beskrajno. A ovo sam dobio kao poseban poklon, ovako ih je obojila i iscrtala Pavlina, naša čuvena, prelepa i najboljeg mogućeg glasa. Napravila je za Vukana, Danila i Milicu i na svakom pišu njihova imena. Beskrajno im hvala i još jedanput posebno čestitam praznik svima a posebno našem narodu na Kosovu i Metohiji. Oni su duša našeg naroda, oni su srce našeg naroda i beskrajno im hvala na divnom poklonu. Hristos vaskrse! - rekao je Vučić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija