• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

18.05.2024

09:46

Ekskluzivno! Informer na proslavi godišnjice braka Rikija, pobednika VIP sezone Parova u Dubaiju! (FOTO+VIDEO)

informer.rs

Rijaliti

Ekskluzivno! Informer na proslavi godišnjice braka Rikija, pobednika VIP sezone Parova u Dubaiju! (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Luksuzna i glamurozna proslava godišnjica braka u Dubaiju prvog pobednika Vip sezone rijalitija "Provi"

Prvi pobednik VIP rijalitija "Parovi" karatista Miloš Vuković poznatiji kao Riki, proslavio je 11 godina braka sa svojom suprugom Teom u luksuznom ambijentu Dubaija. Proslava je održana na privatnoj plaži na Palmi, gde je Riki zakupio deo ekskluzivnog restorana i okupio najbliže prijatelje i saradnike, pretvarajući ovaj događaj u spektakularnu i nezaboravnu zabavu.

Foto: informer.rs

 

Brak Rikija i Tee blista već više od decenije, a par je ponosni roditelj dve predivne ćerke, Une (10) i Viktorije (3). Njihova ljubavna priča je inspiracija mnogima, a proslava godišnjice braka bila je savršena prilika da podele svoju radost sa voljenima. Gosti su uživali u raskošnim delicijama i prelepom ambijentu, dok je atmosfera dostigla vrhunac kada su pokloni došli na red. 

 

 

 

Riki je za Informer podelio svoje emocije povodom ove posebne prilike.

- Tea i ja smo krenuli zajedno, od nule. Ni iz čega smo stvorili sve, ali najvažnije od svega, stvorili smo porodicu! Rodila mi je dve predivne ćerke i malo je reći da me učinila boljom osobom. Ako išta mogu od života i Boga da zahtevam još, to je da zauvek sve ostane baš ovako kako je sada - rekao je Milos, ne skrivajući svoju sreću i zahvalnost.

Obeležavanjem ove godišnjice Riki je još jednom pokazao koliko su ljubav i sloga važni u njihovim životima, a gosti su imali priliku da budu deo njihove ljubavne priče. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicioni mediji napali našu fudbalsku reprezentaciju! Mrze sve što je srpsko, pa sada pričaju o nepostojećem sukobu Tadića i PIksija! (VIDEO)
Live TV

Opozicioni mediji napali našu fudbalsku reprezentaciju! Mrze sve što je srpsko, pa sada pričaju o nepostojećem sukobu Tadića i PIksija! (VIDEO)

Opozicioni mediji nastavljaju napade na Srbiju i sve što je srpsko. Ovoga puta bili su na meti reprezentativci u fudbalu. Naročito su udarili na kapitena naše reprezentacije Dušana Tadića. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su urednik sportske rubrike Informera Vladimir Tomković i Zoran Spasić iz Centra za bezbednost i međunarodnu politiku.

18.06.2024

08:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija