• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2024

15:54

Petković: Kao što je Vučić i obećao, Srbija se izborila da Srbi sa KiM dobiju viznu liberalizaciju!

Pedja Milosavljević

Politika

Petković: Kao što je Vučić i obećao, Srbija se izborila da Srbi sa KiM dobiju viznu liberalizaciju!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da se Srbija, kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao prošle godine, borila i izborila da Srbi sa KiM dobiju viznu liberalizaciju, uprkos opstrukcijama Prištine.

- Kao što je Aleksandar Vučić obećao prošle godine, naša država se borila i izborila da Srbi s KiM dobiju viznu liberalizaciju, uprkos opstrukcijama PR! Srbi od Štrpca do Leposavića, kao narod u srcu Evrope, nisu građani drugog reda i imaju pravo na slobodu kretanja, temeljnu tekovinu EU. Ostaje da ovu odluku EP potvrdi Savet ministara EU kako bi ona postala operativna. Današnja pobeda važna je poruka da ćemo se, uprkos svim preprekama, neumorno boriti da život našeg naroda na KiM učinimo dostojnim čoveka u 21. veku - napisao je Petković. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija