• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2024

12:48

Postoji tajni tunel, ali nikada nisam ušao! Predsednik Vučić potvrdio urbani mit o skrivenom prolazu ispod Predsedništva!

Tanjug/Vladimir Sporčić

Politika

Postoji tajni tunel, ali nikada nisam ušao! Predsednik Vučić potvrdio urbani mit o skrivenom prolazu ispod Predsedništva!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je tokom posete Ruskom domu na poklon sliku za koju je rekao da će stajati u zgradi Predsedništva, koje je udaljeno tek stotinak metara vazdušnom linijom.

- Biće u Predsedništvu slika, i to tačno znam i u kojoj sali - rekao je Vučić kojem je u Ruskom domu sem slike danas uručena knjiga i članska karta biblioteke.

Uz priču o slici, sasvim slučajno se u Ruskom domu povela i priča o tunelu ispod Beograda koja se priča decenijama, a koja je vremenom prerasla u urbani mit.

Uz priču o slici, sasvim slučajno se u Ruskom domu povela i priča o tunelu ispod Beograda koja se priča decenijama a koja je vremenom prerasla u urbani mit.

Postoji tunel, nije do Ruskog doma, ali izlazi ispred Ruskog doma. Nikada nisam u taj tunel ušao, znam da su neki predsednici pre mene ulazili u taj tunel. Nikada nisam hteo da uđem u njega i nikada ga nisam video. On spaja Predsedništvo i staru zgradu Narodne skupštine, i to donji izlaz. To je samo delimično tačno - rekao je Vučić na priču o postojanju tunela između Predsedništva i stare zgrade ruske ambasade.

Zato su postojale mnoge sumnje za neka dela koja su se zbivala početkom 20. veka, ali to je samo delimično tačno i to stvarno ne postoji taj poslednji deo. Jer je ova zgrada izgrađena kasnije nego što su se ti prevrati dešavali, mislim na zgradu Predsedništva - rekao je predsednik Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!
Veliko otkriće

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!

Na grčkom ostrvu Krit, otkriven je izuzetan kameni spomenik u obliku prstena star 4.000 godina, koji se nalazi na vrhu brda Papura, severozapadno od grada Kasteli. Ova monumentalna građevina iz bronzanog doba prostire se na površini od 1.800 kvadratnih metara i predstavlja značajan arheološki nalaz koji ukazuje na bogatu istoriju i kulturu minojskog perioda na ostrvu.

17.06.2024

21:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija