• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski, Informer.rs

09.01.2024

09:02

Oglasila se i islamistička Slobodna Bosna! Napali Vučića i Danila zbog podrške Republici Srpskoj!

Printscreen, EPA Images

Politika

Oglasila se i islamistička Slobodna Bosna! Napali Vučića i Danila zbog podrške Republici Srpskoj!

Podeli vest

Nakon što je srpska opozicija udarila na predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer je čestitao Dan Republike Srpske, napadi stižu i od regionalnih medija.

Islamistička Slobodna Bosna oglasila se zbog Vučićeve čestitke na kojoj je prikazana Kula Beograd sa rečima „Srećan rođendan, Republiko Srpska“, te su odmah objavili vest u kome napadaju njega, ali i njegovog sina Danila Vučića koji je prisustvovao prošle godine obeležavanju Dana RS.

 

„Sme li Aleksandar Vučić nakon ovoga doći u Sarajevo: Predsednik Srbije pokazao pravo lice, pogledajte šta je objavio na Instagramu“ – glasi naslov vesti, dok se u podnaslovu podseća na Danilovo prisustvo prošle godine:

Foto: printskrin

 

 

„Prošle je godine Vučić na obeležavanje neustavnog dana RS u Istočno Sarajevo poslao svog sina Danila“ – navodi islamistička Slobodna Bosna.

Poput srpske opozicije, ni ovaj medij ne može da sakrije bes jer je Vučić podržao Republiku Srpsku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija