• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2023

08:37

Ideolog opozicije udario na zemljoradnike - Sramota ste, ne pomažete Đilasovoj koaliciji da dođe na vlast!

Informer/društvene mreže

Politika

Ideolog opozicije udario na zemljoradnike - Sramota ste, ne pomažete Đilasovoj koaliciji da dođe na vlast!

Podeli vest

Ideolog opozicije Dinko Gruhonjić najsramnije je udario na poštene zemljoradnike koji su prihvatili pregovore sa Vladom Srbije nakon čega su obustavili blokadu saobraćajnica.

Gruhonjić, koji je poznat po tome da čitav život živi na izdašnim donacijama stranih ambasada, je u izjavi za niskotiražni tajkunski tabloid „Danas“ ljutito napao poljoprivrednike koji ne žele da blokiraju svoju državu rekavši da su im samo važna njihova imanja?!

Foto: printscreen

 

- Poljoprivrednici su ovako pokazali da im je do javnog interesa koliko i do lanjskog snega. Važno je da zadovolje apetite unutar svojih taraba i imanja - obrušio je ovaj ideolog opozicije na poštene i vredne zemljoradnike koji se bore za porodice, ali koji ne žele da oštete državu, već su spremni na pregovore.

Na ovaj način Gruhonjić je uvredio srpske poljoprivrednike jer ne pomažu tajkunu Draganu Đilasu i njegovoj koaliciji da dođu na vlast. Opozicionar očigledno smatra da treba da bude sramota svakog ko ne blokira Srbiju već želi da ide napred, ujedno se pristojno boreći za svoj rad i trud.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Слађана Точиловац Шаљић

pre 5 meseci

Срамота је да се краде, посебно држава. Зато Ђилас и његова екипа која то ради читавог свог живота, не разуме шта значи срамота. Србија се бори за достојанствен живот сваког човека, свих грађана. И председник и премијерка Србије то раде 24/7. Зато и побеђују. Зато и Србија и Београд иду напред. И неће стати.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija