• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

20:29

(VIDEO) Totalni sumrak mozgova: Lažni ekolozi tražili rušenje kuća, a danas sprečavaju rušenje

printscreen

Politika

(VIDEO) Totalni sumrak mozgova: Lažni ekolozi tražili rušenje kuća, a danas sprečavaju rušenje

Podeli vest

Hoćemo, nećemo, ni sami ne znamo šta hoćemo ni šta nećemo!

Tako bi se u najkraćem mogao opisati stav lažnih ekologa iz "Udruženja Jadar" i njihovog predstavnika Zlatka Kokanovića.

Naime, ovo udruženje je 24.01.2022. podnelo zahtev Vladi Republike Srbije, ali i gradskoj upravi u Loznici, za rušenje kuća na parcelama u vlasništvu Rio Tinta.

Tada je Kokanović izjavio:

- Zahtev za rušenje tih kuća podneli smo 24. januara, jer ovo liči na stratište, na ratište. Ovo je vid psihološkog rata koji se stalno vrši nad stanovništvom, nad nama, našom decom! - naveo je on.

Danas, međutim priča potpuno oprečnu priču, što se možete uveriti u video snimku ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 7 meseci

Ekolozi ne znaju sta ce od sebe te hoce te nece,pravi bezobrazluk.

Marko

pre 7 meseci

Opozicija je uvek u stanju hoću neću. Tražili su sami rušenje kuća jer ih podsećaju na stratište i sl. Danas idu da brane te iste kuće koje su prošle godine hteli da ruše. Samo ne znam od koga ih brane, od vlasnika?

Ena

pre 7 meseci

Lažni ekolozi su ustvari opozicija, a više puta su pokazali da ne znaju šta hoće.

Jovan

pre 7 meseci

Ahahahahah sta ljudi rade, pa ovi su putujuci cirkus

marko

pre 7 meseci

i.svakome ko me se rusi kuca radi dobo zemlje i projekata ce biti u to smo sigurni nadoknadjeni troskov

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija