• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.01.2024

19:32

Rade je imao svoju firmu i život iz snova, a onda završio na ulici! Na pomen dece, duša mu se cepa!

PRINTSKRIN/TV PRVA

Društvo

Rade je imao svoju firmu i život iz snova, a onda završio na ulici! Na pomen dece, duša mu se cepa!

Podeli vest

Vreme praznika uvek nas podseti na one kojima je najteže u životu. Tako je celu Srbiju rasplakala priča beskućnika Radeta Vinčića koji je otkrio kakva ga je strašna sudbina zadesila.

Radeta je još ranije snimila ekipa "Prve" dok je čekao svoj obrok na Terazijama. Besplatno mu ga je udelila "Solidarna kuhinja", dobrotvorni projekat pokrenut tokom vanrednog stanja.

 

Seća se tačnog datuma kada je prvu noć morao da provede na ulici, kada je izgubio dom. To je bio 5. maj 2014. godine, prenosi "TV Prva".

- Na ulici sam zato što je grupa kriminalaca upala u moj stan kad sam bio u Republici Srpskoj, na Strazburu sam i čekam odluku Strazbura. Bio sam vlasnik firme, imao sam 32 radnika - pričao je tada Rade, koji je dodao da je po struci diplomirani pravnik.

Foto: PRINTSKRIN/TV PRVA

 

Na pitanje "Je l' nemate nikog svog" odgovorio je sa zadrškom.

- Ako mogu da ne odgovorim na to pitanje... Imam. Otac sam četvoro dece. Troje je u Parizu, jedno u Njujorku - kazao je Rade za emisiju "Eksploziv".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija