• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2024

10:49

Marinika šuruje sa Kurtijem za promociju lažne države! Opozicija puni džepove stranim parama! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Marinika šuruje sa Kurtijem za promociju lažne države! Opozicija puni džepove stranim parama! (VIDEO)

Podeli vest

Mešanje Nemačke u izbore u Srbiji i borbu đilasove opozicije protiv vitalnih državnih interesa Srbije, komentarisali su gosti Info jutra, Radoslav Milojičić Kena iz SNS-a i potpredsednik SRS Miljan Damjanović.

Radoslav Milojičić Kena iz SNS-a naveo je da su u Čačku grupi građana pristgle finansije iz Nemačke države u iznosu od 50.000 evra za lokalne izbore u tom gradu. 

- U Čačku imate grupu građana koja je dobila 50.000 evra od Nemačke da učestvuju na izborima, a pitanje je šta nju zanimaju izbori u Čačku osim da tamo uspostavi neku opoziciju. Marinika Tepić je pre godinu dana u Beču sa Kurtijem potpisala deklaraciju o nezavisnosti Kosova, gde se takođe traže sankcije Srbiji. Oni svi rade za strani novac sa jedinim ciljem da ruše Aleksandra Vučića. Ova rezolucija je potrebna nesposobnoj EU koja ne može da reši Ukrajinu i problem u Gazi pa se bavi trivijalnim stvarima. Nama ne trebaju oni koji podrivaju naše vitalne interese poput Đilasa i njegove koalicije, ali ni oni poput Boška Obradovića koji pozivaju mlade da izmu pušku u ruke i idu na KiM da ratuju protiv NATO-a - rekao je Kena.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Potpredsednik SRS Miljan Damjanović izjavio je da Srbija treba da apeluje da UN mirotvorci naprave granicu između RS i Federacije BiH kako bi osigurali mirno razdvajanje.

- Šešelj je Ćutu pitao da li je za njega Srebrenica genocid za šta je on rekao da ga pusti i da njega zanima kopanje litijuma. Njemu je cilj da sedne u fotelju pa da tek onda misli o Republici Srpskoj i KiM. Želim modernu Srbiju koja traži sposobne partnere. Jedna Nikaragva je pokazala stav po pitanju rezolucije, a naš predsednik treba svim državnicima koji su glasali protiv podeli orden naše zemlje. Vojnici UNPROFOR-a su gledali i ćutali na klanje Srba, a mi treba da apelujemo da UN mirotvorci dođu i naprave bezbednu granicu između Republike Srpske i Federacije BiH. Lažno Kosovo je otvorilo granice prema Albanici i preko Prizrena stalno pristiže oružje kao i droga i belo roblje zbog čega mi treba da pokrenemo i sponzorišemo rezoluciju da se naše bezbednosne snage vrate dole. EU kaže da se temelji na tome da nema pomeranja granica, zato mi treba da zahtevamo da se one vrate na staro kao odgovor na njihov bezobrazluk - rekao je Damjanović.

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija