• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2024

20:24

Bulatović još jednom razneo opoziciju: Imam dokaze koji bi Mariniki i Đilasu završili karijeru! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Bulatović još jednom razneo opoziciju: Imam dokaze koji bi Mariniki i Đilasu završili karijeru! (VIDEO)

Podeli vest

U Glavnom dnevniku televizije Informer, pored aktuelnih dešavanja u Srbiji i svetu, razgovarali smo sa narodnim poslanikom Dejanom Bulatovićem o današnjem divljanju đilasove opozicije u Skupštini.

Dejan Bulatović, narodni poslanik SNS ističe da poseduje dokaze koji bi završili Đilasu karijeru, kao i da opozicija konstantno beži od njega jer iznosi istinu.

- Rekao sam svima sve u lice i Đilasu i Mariniki i Borku. Imao sam suđenje sa Đilasom, a tokom procesa, pitao je sudiju da izađe iz sudnice, što mi je sudija dozvolio. Marinika Tepić je trebala da gostuje sa mnom u tv duelu, ali je otkazala gostovanje pre početka. Plaše se mene i beže od mene, jer uvek iznosim istinu, a toga se oni boje. Ukrali su mi stranku i ja sam im na početku rekao da nećemo da se borimo protiv države Srbije, ali se oni to sprovode. Stao sam na stranu države i stao na stranu predsednika Vučića iskreno, a njih boli što sam ja bio iskren i bez kalkulacija. Đilas mi je ponudio veliki novac da ostanem u stranci, ali ja to nisam hteo. Đilasu i Mariniki su se promenile face kada sam to spomenuo u Skupštini. Đilas je pretukao svog psa i nikada nije to demantovao. Da smo pustili to u medijima, njegova karijera bi bila završena. Imao sam moralni kompas i nisam želeo da pustim to u medije. Imam istinu sa dokazima koju mogu da iznesem, a kada se to desi, njihova karijera biće završena - rekao je Bulatović.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:

On dodaje i da opozicija nema granice i da nisu danas bili policajci u Skupštini, opozicija bi krenula da mlate po Skupštini i da su oni su generatori nasilja i mržnje u Srbiji.

 

- Opozicija da bar ima malo moralnosti u sebi, povukla bi se iz politike još davno i ne bi trčala na Zapad da traži da se Srbija proglasi genocidnom i da nam se uvedu sankcije. Mi moramo da radimo na odpriznavanju tzv. Kosova od strane svetskih država, pre svega da to učini Crna Gora. Opozicija bi trebala da učestvuje u tome, ali oni ne žele ništa konstruktivno da urade. Ovo jesu turobni dani za opoziciju i oni rade slično kao Aljbin Kurti. Kurti zvecka oružjem na KiM i želi da izvrši etničko čišćenje, a opozicija sve to kopira i želi da napravi problem i na KiM i u Beogradu. Sve su Blokirali po Beogradu i napadali su na sve načine državne institucije. Opozicija nema granice, da nisu danas bili policajci u Skupštini, oni bi nas krenuli da mlate po Skupštini. Oni su generatori nasilja i mržnje u Srbiji. Kada su shvatili da ne mogu ništa da urade na Zapadu, onda su se okrenuli napadu na predsednika Vučića i da dođu nasiljem do vlasti. Ima tu jedan problem za njih, a to su država i služba, između ostalih i BIA. Kad bude momenat za veću eskalaciju i da krenu na narod, kada se odvaže na to, onda će država itekako reagovati i neće moći da sruše državu i neće moći da diraju građane Srbije. Jedino što me uplaši je kada grakne Marinika u Skupštini, a ja se zamislim i razmišljam o pecanju, pa me to pretrgne. Mi nikada nećemo moći da se plašimo Đilasa, Marinike i Borka Stefanovića - zaključio je Bulatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Marković jasan: Opoziciona politika zastupa interese svih drugih osim srpskih!
Izbori 2024

Marković jasan: Opoziciona politika zastupa interese svih drugih osim srpskih!

Uglješa Marković, član Glavnog odbora SPS, naglašava da je narod pred jasnim izborom i da u nedelju bira između onih koji zastupaju sve druge interese osim onih srpskih ili bira politiku koja čuva državne i nacionalne interese i bori se za prosperitet svih njenih građana, a koju predvode dvojica lidera Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.

30.05.2024

14:32

Sramno! Malović: Šolakovi mediji svaki dan pozovu na ubistvo Vučića!
Izbori 2024

Sramno! Malović: Šolakovi mediji svaki dan pozovu na ubistvo Vučića!

Šolakovi mеdiji su očiglеdno dobili nalog da ponovo dovеdu do usijanja atmosfеru linča na kojoj radе godinama pa jе tako danas potpuno slobodno na njihovoj tеlеviziji jеdan „slobodni“ novinar pričajući o nasilnoj smеni vlasti, izjavio da ćе Vučić završiti strеljan kao Čaušеsku, a drugi novinar ga nijе ni prеkinuo ni zaustavio.

30.05.2024

13:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija