• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

18:58

Zapad udara na pravoslavlje! U Davosu se održavaju šamanski i paganski obredi! (VIDEO)

Informer

Live TV

Zapad udara na pravoslavlje! U Davosu se održavaju šamanski i paganski obredi! (VIDEO)

Podeli vest

Šamanski ritual koji se odvio u na samitu Svetskog ekonomskog foruma u Davosu i ekonomsku politiku Zapada, komentarisali su gosti Info dana, politikolog Aleksandar Pavić i ekonomista Nemanja Antić.

Politikolog Aleksandar Pavić istakao je da su šamanski obredi u Davosu čist satanizam i da je njihova jedina namena da od Svetskog ekonomskog foruma naprave predstavu.

- Klaus Švab mi deluje kao negativac iz Bondovih filmova, samo mu još fali da priča o svojim planovima za svetsku dominaciju. Ovi šamanski obredu na forumu u Davosu su čist satanizam i prave predstavu od tako bitne manifestacije. Da se pojavio pravoslavni sveštenik sa kandilom pola tih neoliberalnih lidera bi se diglo na noge i napustilo prostoriju. Sam Tramp je delimično izabran kao reakcija na konstantne napade na hrišćanstvo - rekao je Pavić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Ekonomista Nemanja Antić naveo je da ekonomski rast od 3% Srbija duguje državama Istoka, a da je zavisila od Brisela taj rast ne bi bio veći od 1%.

- Suše u Južnoj Americi i Africi nisu podobne za masovnu produkciju hrane i to što će Evropa otići na dijetu neće mnogo popraviti situaciju. Naš ekonomski rast od 3% mnogo dugujemo zemljama Istoka, jer da isključivo zavisimo od Brisela imali bi rast od možda 1%. Zapad je pokušao da kazni zemlje koje imaju fosilna goriva, ali uprkos svim sankcijama i restrikcijama one su opstale što vidimo na primeru Rusije - rekao je Antić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesić: Da bi se dočepala vlasti opozicija spremna i da ukine nezavisnost Srbije
Politika

Vesić: Da bi se dočepala vlasti opozicija spremna i da ukine nezavisnost Srbije

Slobodna, nezavisna i ekonomski razvijena Srbija treba da bude interes svih bez obzira na političko opredeljenje, ali to nije slučaj sa opozicijom u našoj zemlji koja želi da stranci poput evroposlanika iz Austrije Andreasa Šidera, koji mrzi Srbiju i direktno radi protiv njenih interesa, dođu i odluče ko će biti na vlasti, izjavio je danas član Predsedništva SNS Goran Vesić.

19.01.2024

16:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Piksi prelomio: Mitar i Vlahović napadaju Engleze, Tadić na klupi!
EURO 2024

Piksi prelomio: Mitar i Vlahović napadaju Engleze, Tadić na klupi!

Dragan Stojković Piksi odlučio je da napadne Engleze sa dva napadača! Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (21.00, RTS 1, Arena 1 premijum) utakmicom protiv Engleske započinje Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a sva je prilika da će "orlovi" jednog od favorita na turniru napasti sa dva centarfora - Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem!

16.06.2024

10:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20