• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer TV

11.11.2023

18:26

(VIDEO) Ovo mesto pod Rudnikom tera suze na oči! Dugo niko nije znao za to...

Informer

Live TV

(VIDEO) Ovo mesto pod Rudnikom tera suze na oči! Dugo niko nije znao za to...

Podeli vest

Reporteri emisije "Alo, Beograde, Srbije zove" vode vas do Kamenice i zidina svetinje, odakle su pre šest vekova krenuli ratnici u boj na Kosovo; u Banat, do mesta koje su prvo naselili bosanski krajišnici i dalje, na jug...

Svratićemo do vidikovca odakle puca najlepši pogled na Dunav i upoznati zanimljivog čoveka koji, verovali ili ne, iz posebnog razloga hoda bos od ranog proleća do kasne jeseni!

Možda niste znali da je Kruševac jedan od retkih gradova na svetu koji ima titula vesnika mira i neobičan spomenik za koji i mnogi Kruševljani ne znaju šta znači...

Arheolozi su na Hisaru iznad Prokuplja pronašli izuzetno vredno oružje koje je pripadalo ratniku plemena Ostrogoti, staro16 vekova !

Pogledajte i kako se zabavljaju deca u Kulturno-umetničkom društvu u Novom Pazaru koje vodi penzionisani policajac:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija