• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2023

18:46

Kvantna medicina pomaže u svim bolestima! Nova naučna saznanja dostupna su našim pacijentima! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Kvantna medicina pomaže u svim bolestima! Nova naučna saznanja dostupna su našim pacijentima! (VIDEO)

Podeli vest

Kvantna medicina počiva na naučnim otkrićima Nikole Tesle. Gost emisije "Pre večere" je specijalista kvantne medicine, doktor Vladimir Sinicki.

Kvantna medicina počiva na saznanjima Nikole Tesle. 1957. počelo je istraživanje u SSSR-u na Teslinim saznanjima. 

Prema rečima Vladimira Sinickog, naučnim saznanjima otkriveno je da je suština života u energiji.

-Svaka bolest ima četiri faze. Prva faza je na ćelijskom nivou, druga faza je poremećaj među ćelijama i te dve faze mogu se otkriti zahvaljujući kvantnoj medicini- naveo je doktor Sinicki.

On je objasnio kako izgleda pregled pacijenta koji je baziran na saznanjima kvantne medicine

-Pregled sa očitavanjem nalaza traje oko sat vremena. Dva sata pre pregleda savetuje se pacijentima da ne jedu. Nema štetnog zračenja, tako da mogu da se snimaju i mala deca. Trudnice takođe mogu da se snimaju- objasnio je Sinicki.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vladimir Sinicki

On je ispričao da je nasledio praksu svog oca, a sa godinama je unapredio. Prema njegovim rečima, koristeći naučna saznanja kvantne medicine moguće je lečiti sve pacijente, nevezano za to od koje bolesti pate.

-Onkološkim pacijentima možemo da ojačamo imunitet, ali možemo da otkrijemo onkološke bolesti u početnoj fazi. U poslednje vreme su izuzetno česte alergije. Mi se sve manje krećemo, sve više sedimo i koštano-zglobni sistem strada- ispričao je doktor.

On je prokomentarisao vakcinu protiv kovid virusa i podelio svoje iskustvo, ali i iskustvo svojih pacijenata.

-Ja nikoga nisam savetovao da se vakciniše tokom kovida. Sam se nisam vakcinisao. Mnogi moji pacijenti imali su tegobe nakon vakcinisanja. Javljaju se aritmija srca, hipertenzije koje nisu postojale. Pomoću terapije kvantnom medicinom organizam se oporavlja na ćelijskom nivou i tih tegoba više nema- zaključio je doktor.

Ceo segment emisije pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija