• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2023

22:00

I ona će sutra da nam leči decu?! Studentkinja medicine objavila šokantan snimak! (VIDEO)

Printskrin/društvene mreže

Društvo

I ona će sutra da nam leči decu?! Studentkinja medicine objavila šokantan snimak! (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak u kom jedna studentkinja medicine priznaje kako je varala na ispitu, i time se hvali.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji je zgrozio mnoge!

Naime, studentkinja medicine snimila je video u kome ističe kako nije imala dovoljno vremena da spremi svoj ispit iz pedijatrije, te je odlučila da nasumično ispiše šest pitanja. "Sreća" joj se osmehnula, pa je tako baš tih šest pitanja izvukla na ispitu i položila jedan od važnih predmeta na Medicinskom fakultetu.

U opisu videa napisala je: "Na šta se misli kada kažu imaš više sreće nego pameti".

- Za ispit sam imala da naučim dve knjige koje imaju 600 strana. Ja ništa nisam stigla da naučim, jer sam radila. I sada je Oktobar 2, i prvi put sam izašla na taj ispit. Ovde imam sva ispitna pitanja koja mogu da dođu u obzir. Na ispitu se izvlači kombinacija od tri pitanja. Veče pred ispit sam napisala šest pitanja, tačnije, dve kombinacije koje mogu da dođu, i odustala sam, jer sam mislila da nema šanse da položim. Ljudi godinama polažu ovaj predmet, i mislila sam da ne mogu da ga položim, a inače se radi o pedijatriji. U ponedeljak sam otišla na ispit i izvukla prva tri pitanja koja sam zapisala, pa mi je profesorka rekla da dođem danas. Danas sam izvukla druga tri pitanja koja sam napisala i položila sam  - navodi ova studentkinja.

 

 

Ova objava i priznanje buduće doktorke medicine pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama. 

"Ovo je verovatno buduća doktorka koja piše simptome na internetu kada dođeš na pregled"

"Naučiš tri pitanja i postaneš pedijatar?!"

"Kako ovako bez trunke blama i sramote priča o ovome..."

"Ovo je sramota! Znači sutra dete ako se razboli, njegovi simptomi moraju da se uklapaju u tih šest pitanja koje je ova osoba naučila!"

"Pokrij se ušima i ćuti. Neodgovornost na nivou!"

"Jadna su deca koju će ona sutra da leči" glasili su samo neki od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija