• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

09.05.2024

12:44

"Partizan je pred gašenjem! Upravu puškama ne možeš isterati!" Bivši predsednik osuo paljbu, poziva državu da reaguje!

Starsportphoto

Partizan

"Partizan je pred gašenjem! Upravu puškama ne možeš isterati!" Bivši predsednik osuo paljbu, poziva državu da reaguje!

Podeli vest

Partizan je brod bez kapetana koji plovi u propast i verujte da je pred gašenjem, ove ljude koji sede u foteljama puškama ne možeš isterati! Oni gledaju samo kako da naprave dilove sa menadžerima, a sa druge strane, nemaju ni tim, ni trenera, ni upravu, grmi za Informer nekadašnji predsednik crno-belih Dragan Đurić (70)!

Bivši čelnik "parnog valjka", koji je takođe bio na žestokim udarima navijača, ali je osvajao trofeje, ocenjuje da je stanje u njegovom nekadašnjem klubu katastofalno i poziva državu da reaguje i spasi ono što se spasiti može.

Partizan je juče odigrao 3:3 na gostovanju Napretku u Kruševcu i time dozvolio TSC-u da mu priđe na svega dva boda zaostatka na tabeli. Crno-beli su u ozbiljnoj opasnosti da ostanu bez drugog mesta, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, što bi bila prava katastrofa za nekadašnjeg šampiona države.

Foto: Starsportphoto

Na udaru: Miloš Vazura i Milorad Vučelić

 

Prema Đurićevim rečima, odgovornost je na upravi na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i direktorom Milošem Vazurom, kaoi i ljudima koji van kluba drže konce u svojim rukama, a koje nije želeo da imenuje.

- Partizan nema ni igrače, ni upravu, ni trenera! Ne postoji kao klub! Verujte da je pred gašenjem! Partizan je brod koji plovi sam na moru, ali nema ni kapetana, ni sreće. Treba tu sve očistiti, jer svaka druga priča je iluzorna. Toliko se duguje, prave se dilovi sa menadžerima, a ne može da se pobedi Napredak, uz svo poštovanje prema njima. Partizan vode ljudi van kluba, cela javnost to zna, znaju i legende, al' ćute kao da ne kažem šta - poručuje Đurić.

Foto: Starsportphoto

Oštar: Dragan Đurić

 

Nekadašnji predsednik, koji je i sam bio na žestokom udaru najvatrenijih navijača, kaže da se i u njegovo vreme grešilo, ali da je to bilo neuporedivo u odnosu na sadašnje stanje.

- Navijači su mi skandirali da odem, otišao sam sam, a ne zbog njih. Video sam da više ne ide, da treba da dođu novi ljudi, nova snaga. Ove sad puškama ne možeš isterati. Zar nije moralno da se sami povuku i da prepuste mesto nekom sposobnijem? Menjaju se treneri, pa uopšte nije problem u treneru. Može i Kapelo da dođe, neće biti bolje. Da se razumemo, navijač sam kluba, ali digao sam ruke više, jer je stanje nepodnošljivo - dodaje Đurić.

Foto: Starsportphoto

Ni oni nisu pošteđeni: Fudbaleri Crvene zvezde

 

Crno-beli su u većem delu sezone, pod vođstvom Igora Duljaja, bili prvi na tabeli, ali su zbog kikseva u drugom delu sezone dozvolili Crvenoj zvezdi da ih pretekne.

- Ako država ne bude reagovala i spasila Partizan, ni sam ne znam dokad će Zvezda vladati. Sa druge strane, ni Zvezda nema neki tim, to su krš igrači. Imaju sreće što je Partizan ovako očajan. U moje vreme smo osvajali trofeje, igrali su Ljajić, Moreira, Tejgo, svetska klasa igrači, bre! Ovi sad prodaju malog Ilića, menadžerima ide provizija od 400 hiljada evra. Pa dokle više, kakva provizija, kad Partizanu treba svaki evro? Ma, suvišno je pričati više - zaključuje Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija