• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

18:35

Aleksa srećan zbog povratka na teren: Očekujem finale sa Zvezdom u Kupu!

kss.rs

Partizan

Aleksa srećan zbog povratka na teren: Očekujem finale sa Zvezdom u Kupu!

Podeli vest

Košarkaš Partizana izvlačio je parove predstojećeg Kupa Radivoja Koraća u Nišu (od 14. do 17. februara).

Imao je Aleksa Avramović (29) na žrebu pomoć saigrača iz reprezentacije, Dejana Davidovca (29), koji brani boje Crvene zvezde.

Njih dvojica su odlučili da crno-beli u četvrtfinalu igraju protiv Hercegovca iz Gajdobre (15. februara) kao osvajača drugog stepena Kupa Srbije, dok će rival crveno-belima biti FMP iz Železnika.

Zakazan je i jedan gradski derbi, između Borca i Čačka 94, dok je poslednji par Mega - Vojvodina. Večiti rivali bili su u različitim kostrurima žreba, tako da je njihov potencijalni okršaj u "Čairu" moguć tek u finalu.

- Kuglice nisu bile vruće. Eto, potrefilo se da mi budemo u jednom, a Zvezda u drugom delu kostura. Lepo je što smo mi izvukli Hercegovac, koji je dobar tim, sa uzlaznom putanjom. U polufinalu možemo na Megu ili Vojvodinu, gde imam veliki broj prijatelja. Biće jako lepo u Nišu, kao i uvek. Najviše će profitirati košarka - smatra Avramović.

Foto: Starsportphoto

Avramović se vratio na teren protiv Mege

Rođeni Čačanin srećan je što će sastati i dva kluba iz njegovog grada.

- Priželjkivao sam da se to desi, jer je Čačak 94 klub koji napreduje. Nadam se da će ih ova utakmica dodatno motivisati. Borac je moj klub, nadam se da će biti lepa predstava - poručio je Aleksa.

Borbeni plejmejker se u ponedeljak veče protiv Mege u ABA ligi vratio na parket posle duže pauze zbog teže povrede skočnog zgloba.

- Dobro se osećam. Počeo sam da treniram pre desetak dana i bilo je vreme da istrčim na teren. Izuzetno sam zadovoljan kako smo kao odigrali, ali i kako sam lično izgledao - naglasio je Avramović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija