• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

11:37

Ponjitka došao sa ženom zbog koje se posvađao sa porodicom! Evo koliko je starija od njega (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Ponjitka došao sa ženom zbog koje se posvađao sa porodicom! Evo koliko je starija od njega (VIDEO)

Podeli vest

Poljski košarkaš iz redova Partizana Mateuš Ponjitka (30) pojavio se juče na promociji kalendara za 2024. godinu u jednom ugostiteljskom lokalu na Dorćolu sa lepoticom u koju su svi gledali!

U pitanju je njegova supruga, takođe Poljakinja Dorota Trojanovska Ponjitka (35), sa kojom je u braku od 2019. godine.

Njih dvoje nemaju društvene mreže i ne eksponiraju se javno, pa su dodatno iznenadili time što su došli zajedno, a u Dorotu su svi neprestano gledali jer je izgledala savršeno.

Visoka brineta sve je zasenila jednostavnim, ali efektnim stajlingom. Izbegavala je fotoaparate, pa se Mateuš sve vreme slikao sam ili sa saigračima, a par je došao sa Dorotinim sinom iz prethodne veze.

 

 

Dorota je u Poljskoj poznata jer se 2011. takmičila u top modelu. Sa Mateušom je od 2012. i starija je pet godina od njega, a on se sa roditeljima i mlađim bratom Marselom, takođe košarkašem, posvađao zbog nje, o čemu je detaljno pričao prošle godine.

- Marsel i naši roditelji neprestano prave žrtve jedni od drugih. Otišao sam sam od kuće sa 19 godina. Od tada smo supruga i ja stalno vređani od strane roditelja, a kasnije im se pridružio i Marsel. Dobio sam ultimatum od roditelja: ili oni ili moja žena. Izabrao sam ljubav i osobu koja brine o meni svaki dan poslednjih deset godina. I onda je počela njihova osveta. Moji roditelji su u sukobu sa celom porodicom osim jednog strica koji živi na selu i nije u potpunosti svestan šta se desilo. Moji roditelji su poznati po tome što pišu uvredljive komentare o nama na internetu - ispričao je Ponjitka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija