• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

22:56

Obradović nezadovoljan: Devet razlike kaže da je Bajernu bilo lako...

Starsportphoto

Partizan

Obradović nezadovoljan: Devet razlike kaže da je Bajernu bilo lako...

Podeli vest

Trener crno-belih nije krio nezadovoljstvo nakon petog poraza u Evroligi.

Pobeda protiv Fenerbahčea delovala je kao prekretnica sezone za Partizan, a umesto toga... Problem. Crno-beli su nakon trijumfa u Beogradu doživeli dva poraza, prvi protiv Igokee u ABA ligi, danas od Bajerna u Evroligi. 

Mnogo razloga za brigu ima Željko Obradović posebno zbog činjenice da crno-beli već za dva dana dočekuju berlinsku Albu u okviru devetog kola. 

- Devet poena izgleda kao da je ovo bila laka pobeda za njih, ali smo bili na posed zaostatka. Poen uz faul bio je ključan i to je to - rekao je kratko vitno nezadovoljni Obradović. 

Kasnije na konferenciji za medije trener Partizana bio je dosta rečitiji. Obradović je odgovorio na pitanje vezano za motivaciju budući da je "BMW Park" u Minhenu bio dupke pun navijačima crno-belih. 

Foto: profimedia

 

- Oba pitanja su dobra i lepa, ali oba pitanja su za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu, sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo nije lako, jer nemamo mnogo vremena za to, ali ima nekih situacija koje su stvar želje, da se odigra pametnije pre svega i da u toj borbi za poziciju i skok, da budeš malo hrabriji i odlučniji i u tom smislu može da se popravi. Optimisti smo - rekao je Obradović. 

Nakon poraza u Minhenu Partizan i Bajern izjednačili su se na tabeli Evrolige sa po tri pobede i pet poraza. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija