• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

23:27

Laso sija nakon pobede: Ubijale su nas sitnice, a danas - odlično!

Starsportphoto©

Košarka

Laso sija nakon pobede: Ubijale su nas sitnice, a danas - odlično!

Podeli vest

Čekali smo ih na startu, nakon toga je bilo dobro, rekao je trener Bajerna.

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna u Minhenu rezultatom 94:85 u osmom kolu Evrolige. Najefikasniji u redovima Partizana bio je Bruno Kaboklo sa 19 poena, 14 je dao Džejms Naneli, 12 Zek Ledej, a Pi Džej Doužer i Uroš Trifunović po 10. Bajern je predvodio Karsen Edvards sa 21 poenom, a dvocifreni su bili i Silven Francisko sa 17 i Devin Buker sa 13.

Nakon meča zadovoljniji je bio Pablo Laso budući da je njegova ekipa prekinula niz od četiri poraza u svim takmičenjima. 

- Izašli smo iz dve teške nedelje, tada su nas sitnice ubijale. Danas - odlično, posebno izgubljene lopte i kontrola skoka. Veoma bitna pobeda, kontrolisali smo utakmicu. I kada su se vratili, ostali smo mirni i imali samopouzdanja da nastavimo - rekao je Pablo Laso nakon utakmice. 

Crno-beli su sjajno otvorili utakmicu, a trener Bajerna ističe da je odbrana kriva što njegovi izabranici od starta nisu nametnuli svoj ritam. 

- Nismo bili dobri na startu, previše smo ih čekali. Mislim da smo nakon toga počeli da igramo daleko bolje, posebno u drugom poluvremenu. 

Za dva dana Bajern će gostovati Žalgirisu u Kanuasu, Laso se nada da će ekipa uspeti da se oporavi i bude spremna za duel devetog kola Evrolige. 

- Teško je oporaviti se, posebno fizički, ali moramo da se vratimo. Nadam se da će se neki priključiti ekipi i oporaviti od povrede - podvukao je Laso. 

Foto: profimedia

 

Jedan od ključnih igrača u pobedi Bajerna bio je Silvan Francisko. Francuski reprezentativac ubacio je 17 poena, a posebno motivisan bio je u finišu utakmice kada je poenterskim učinkom presekao niz Bruna Kabokla. 

- Jako je bitno što smo pobedili, imali smo seriju od četiri poraza. Igrali smo dobro i u odbrani, ja sam radio ono što i inače radim. Bilo je teško, ali smo pronašli način da pobedimo i pogađamo lake šuteve. Ovo je pravi put da pobeđujemo - rekao je Francisko koji je ubacio 17 poena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija