• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

17:38

Duljaj nakon bruke u Evropi: Da igramo kako znamo i umemo

FK Partizan

Partizan

Duljaj nakon bruke u Evropi: Da igramo kako znamo i umemo

Podeli vest

Crno-beli sutra gostuju novajliji u Superligi Srbije

Trener Partizana Igor Duljaj izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da njegovim igračima preostaje da se fokusiraju na domaće prvenstvo kako znaju i umeju!

Crno-beli su prošlog četvrtka i zvanično eliminisani iz Lige konferencija, pošto su u dvomeču sa danskim Nordsjelandom poraženi sa ukupnih 6:0. Podsetimo, 5:0 za Dance bilo je u prvom meču u Skandinaviji, a u četvrtak u Humskoj 1:0 za rivala.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Ekipi iz Humske sada preostaje da se fokusira na domaće prvenstvo, gde ih u nedelju (20.00, Arena 1 premijum) čeka gostovanje ekipi IMT-a na stadionu Voždovca. Prema Duljajevim rečima, biće to još jedan težak ispit za njegovu ekipu, uprkos činjenici da je IMT novajlija u najvišem rangu srpskog fudbala.

- Ispali smo iz Evrope što naravno nije pohvalno, a sutra igramo protiv jedne od najmlađih ekipa u ligi, to je najprijatnije iznenađenje, tim koji je dobio Čukarički sa 3:0 i mogli su da uzmu bodove u Bačkoj Topoli protiv TSC. Očekujem da ćemo i sutra odigrati kako znamo i umemo. I naravno ono što raduje imaćemo podršku navijača i oni će biti izuzetno važan faktor, jer će na neki način da podignu energiju igrača na viši nivo - poručuje Duljaj.

Duljaj se još jednom osvrnuo na podršku koju Partizan ove sezone ima na gostujućim mečevima, ali ne i na domaćim, s obzirom na bojkot pristalica zbog rada aktuelne uprave.

- Sutra će biti drugačije, imaćemo pravu podršku koja nam je potrebna, igrači su svesni da ukoliko sutra pobedimo posle nekog dužeg vremena možemo da budemo tamo gde bi trebalo da budemo, a to je vrh tabele - dodaje Duljaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija