• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.04.2024

08:46

Policija reagovala! Jokiću se ne piše dobro posle pesničenja (VIDEO)

Starsportphoto

NBA

Policija reagovala! Jokiću se ne piše dobro posle pesničenja (VIDEO)

Podeli vest

Brat Nikole Jokića, Strahinja, udario je navijača posle meča Denvera i LA Lejkersa (101:99), pa se oglasila i policija Denvera.

Nagetsi su u drugoj utakmici posle drame i koša Džamala Mareja uz zvuk sirene posle velikog preokreta srušili "jezeržije", ali Amerika sad bruji o Strahinji, a ne Nikoli Jokiću.

Brat najboljeg NBA igrača je na tribinama pesnicom udario jednog navijača, što su snimile kamere. NBA liga je pokrenula  istragu, a sada se oglasila i policija iz Denvera. Prema informacijama portala "TMZ" i oni su započeli istragu zbog incidenta, pa je jasno da bi Jokićev brat mogao da nagrabusi. 

"Još uvek niko nije podneo tužbu, niti se žrtva oglasila. Iz policije pozivaju svedoke i osobu koja je dobila udarac da se jave", navodi se u tekstu.

Na video snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama vidi se kako dolazi prvo do verbalne rasprave između Jokićeve braće i jednog čoveka, a onda i trenutak kada je usledila eskalacija sukoba i "sevnula" pesnica.  Pokušala je i Nikolina supruga Natalija, koja je u naručju držala ćerkicu Ognjenu da smiri strasti, ali kada je videla šta se dešava, samo se okrenula i pomerila kako bi zaštitila dete.  

 

 

 

 

 

Nažalost, Nikolina braća nisu sad prvi put u centru pažnje zbog skandala. Strahinja je krajem 2019. godine uhapšen jer je fizički nasrnuo na devojku u svom stanu. Mediji su tada pisali da je nakon žustre rasprave žena htela da napusti stan, ali ju je on nije dozvolio. Navodno ju je zgrabio za vrat i počeo da davi. Strahinja je bio optužen za napad drugog stepena i na kraju se izjasnio krivim po dve tačke i dobio je odloženu kaznu. Pošto prati gotovo svaki Nikolin meč sa tribina spreman je da uleti na teren i obračuna se sa svakim ko se zameri njegovom najmlađem bratu. Tako je hteo da bije igrače Vašingtona, pa je pretio je Markusu Morisu i Devinu Bukeru, prozivao i holivudsku zvezdu Džeka Nikolsona...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija