• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.05.2024

06:15

Muškarcima padaju vilice! Srpkinja zapalila Berlin, svi samo u nju gledaju (FOTO)

Instagram/Milica tasić

Košarka

Muškarcima padaju vilice! Srpkinja zapalila Berlin, svi samo u nju gledaju (FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza imaće najlepšu podršku u finalu Evrolige. U Berlinu je njegova devojka, naša odbojkašica, Milica Tasić.

Panatinaikos i Real Madrid igraju od 20 časova za trofej, a Milica će sa tribina navijati za dečka i "zelene" iz Atina. 

Jedva čekamo da vidimo u kakvom će se izdanju pojaviti jer je već zapalila Berlin. Milica je na Instagram profilu objavila prve fotografije iz Berlina i ostavlja bez daha. Obukla je izuzetno provokativan top koji više otkriva nego što skriva. 

Ekspresno se javio njen momak Luka Vildoza, koji je ostavio dva smajlija koja "balave". Izvajani trbušnjaci, perfektna figura, grudi u prvom planu. Sigurni smo da ne balavi samo Luka...
 

Foto: Instagram/Milica tasić

Prelepa Milica Tasić ostavlja bez daha

Foto: Instagram/Milica tasić

 

 

Milica voli da se fotka u provokativnom izdanju, pa uživajte!

 

Vildoza je lud za srpskom lepoticom, pa je zbog nje počeo da uči srpski jezik.

- Da, učim srpski, sve zapisujem. Znam da ima puno pravila kako se određene reči izgovaraju, ali moram priznati da je zaista težak jezik. U jednom momentu sam prestao, pa sam se prilično nervirao, ali sada sam se vratio i uz pomoć devojke mi ide lakše. Nadam se da ću naučiti do sledeće sezone i da ću, kad opet dođem u Beograd, moći navijačima da pošaljem poruku na srpskom. Kao što sam već rekao, srpska prestonica i Zvezda imaju posebno mesto u mom srcu i nadam se da ću opet moći da osetim sve to, grad, atmosferu, strast... - poručio je Vildoza.

 

Foto: Instagram/Milica tasić

 

 

Foto: Instagram/Milica tasić

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija