• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

09:46

Dobrić: Neka Lebron povede koga hoće na OI, ako nama igra Jokić...

Starsportphoto©

Košarka

Dobrić: Neka Lebron povede koga hoće na OI, ako nama igra Jokić...

Podeli vest

Mnogo je prašina podigla izjava Lebrona Džejmsa da će sakupiti "osvetnike" u pohodu na Olimpijsko zlato. Srpski reprezentativac Ognjen Dobrić smatra da Ameri mogu da dođu u kojem god sastavu žele, sve dok je Nikola Jokić u timu "orlova".

Popularna "kobra" trenutno nosi dres Virtusa, a letos je postao vicešampion sveta osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili.

Dobrić priznaje u razgovoru za podkast "Na ivici terena" da se nada duelu sa Sjedinjenim Američkim Državama za koje ne smatra da su "bauk" kao što ljudi žele da ih predstave.

Foto: EPAIMAGES

Kevin Durent i Lebron Džejms među kandidatima za tim na OI

Neka povede Lebron "družinu", pa šta ima veze, ako dođe nama Jokić, ja se ne plašim. Voleo bih protiv svih da igramo. Da vidim da li je stvarno tolika razlika između nas u Evroligi i njih tamo. Ne plašim se nikog i stvarno bih voleo na megdan sa njima - rekao je bivši košarkaš crvene zvezde za "Na ivici terena".

Dodaje Dobrić i da će se ponovo staviti na raspolaganje selektoru i da se nada uspešnoj i, pre svega, sezoni bez povreda pred najveću sportsku smotru.

- Nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada ne zna, videćemo. Ima tu mnogo faktora: da li će zdravlje da me posluži pre svega. Nadam se da ću biti u dobroj formi, da trener u meni vidi opciju za taj tim. Tako da, nadam se da ćemo otići tamo u najjačem mogućem sastavu i pokazati se u najboljem mogućem svetlu. Kao što smo bili i na Svetskom prvenstvu, možda i korak više. Olimpijske igre su možda i lakše od Svetskog i Evropskog prvenstva. Samo 12 reprezentacija učestvuje, manje utakmica. Nadam se da ćemo stvarno dobro izgledati tamo. To je najbitnije. I nadam se da će se odazvati svi - kazao je Ognjen.

Foto: tanjug/ap

Najjače oružje Srbije - Nikola Jokić

Sjajni šuter u dosadašnjem toku sezone za Virtus prosečno beleži šest poena uz 1,7 skokova po utakmici u Evroligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija