• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2024

18:02

Junajtedu FA Kup, Siti izvisio! "Crveni đavoli" spasili sezonu osvajanjem trofeja! (VIDEO)

AP PHOTO

Fudbal

Junajtedu FA Kup, Siti izvisio! "Crveni đavoli" spasili sezonu osvajanjem trofeja! (VIDEO)

Podeli vest

Mančester junajted je pobedio Mančester Siti 2:1 u finalu FA kupa i spasio sezonu osvajanjem jednog trofeja u sezoni.

Istovremeno, "crveni đavoli" su se plasirali u Ligu Evrope koju nisu izborili kroz Premijer ligu.

Već u prvom minutu utakmice uzbuđenje. Erling Holand je pao u kaznenom prostoru rivala, ali sudije se nisu oglasile i Norvežanin nije dobio penal.

Igrao se 30. minut kada je Junajted stigao do vođstva. Gvardiol je napravio strašnu grešku, a Garnačo je to iskoristio i postigao gol.

Osam minuta kasnije ponovo se trese mreža Sitija. Markus Rašford je postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajd pozicije.

 

 

Ipak, samo minut kasnije, Junajted dolazi do 2:0. Bruno Fernandeš je poslao sjajnu loptu u prostor, a Kobie Maino je završio akciju na najbolji način.

U finišu, Mančester Siti  je na asistenciju Fodena preko Dokua smanjio na 2:1. 

Do kraja nije bilo većih prilika i Mančester junajted je tako osvojio trofej pobednika FA Kupa.

Sigurno da je ova utakmica spas sezone za Junajted, koji je završio tek osmi u Premijer ligi, ispao u grupnoj fazi Lige šampiona i izgubio finale EFL Kupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija