• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

23.05.2024

06:40

Sramne izjave poznatog fudbalera! Brutalno napljuvao Ruse, a igrao za CSKA 6 godina!

Starsportphoto

Fudbal

Sramne izjave poznatog fudbalera! Brutalno napljuvao Ruse, a igrao za CSKA 6 godina!

Podeli vest

Nekadašnji švedski fudbaler Pontus Vernblum (37) najsramnije je udario na Rusiju, iako je u toj državi "jeo hleb" i zarađivao ozbiljan novac dok je nastupao za moskovski CSKA!

Čuveni vezista, koji je za "armejce" igrao od 2012. do 2018. godine, samo je jedan u nizu sportista koji su na vrlo ružan način govorili o toj državi, sve zbog trenutne situacije u Ukrajini.

Čovek koji je za CSKA odigrao čak 224 utakmice i svojevremeno je uvršten u najbolji tim stranaca "armejaca", bez milosti i zadrške pričao je o vremenu koje je proveo u Moskvi. Vernblum je tamo bio saigrač našem fudbaleru Zoranu Tošiću, kao i Bibarsu Nathu, vezisti Partizana.

Ipak, kako sada kaže, taj period neće pamtiti po dobrom!? Čisto sumnjamo, pre će biti da je promenio ploču zbog dešavanja u Ukrajini, kako bi se dodvorio onima koji ne misle proruski.

- Hajde da pokušam da ispričam. Kada sam potpisao ugovor sa CSKA, situacija u svetu je bila potpuno drugačija nego sada. Ukoliko sam potpisom za CSKA nekoga uvredio, ponizno se izvinjavam - počinje priču Vernblum za portal "SportBladet".

Foto: Starsportphoto

Pontus Vernblum (desno) u Beogradu na meču sa CSKA

 

Nije se Šveđanin tu zaustavio. Otkriva da je zbog poziva iz Moskve imao problema sa suprugom, koja se nije u početku slagala sa tim da iz holandskog AZ Alkmara pojača CSKA.

- Vest o prelasku u CSKA je za moju suprugu bila jako neprijatna. Kada je to čula, vest je prihvatila na isti način kako ljudi prihvataju obaveštenje o smrti prijatelja ili rođaka. Morao sam da spavam na kauču te noći - dodaje Pontus.

Ovog fudbalera upoznala je i beogradska publika, pošto je bio deo ekipe CSKA koja je igrala protiv Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope 2018. godine. Sada, kao da je dobio naknadnu pamet, pa opisuje da mu u redovima moskovskog giganta nije bilo baš lepo.

- Ekipa je pre mečeva vreme provodila u bazi nedaleko od Moskve. To je nekoliko zgrada od žute cigle, koje su bile luksuzne i moderne tokom boljševičke ere, ali nije bilo prikladno za klub koji igra u Ligi šampiona. Klub je trošio pare na igrače i njihove plate, a ne na infrastrukturu. Hrana u trening centru bila je slatka, ali ja nemam visoke standarde. Sve što mi je trebalo da preživim bio je dobar internet, koji na periferiji Moskve, nije bio tako dobar - nastavlja da pljuje Vernblum.

Foto: Starsportphoto

Pontus Vernblum

 

Šveđanin je govorio i o kadetima iz vojne škole, za koje veruje da neki od njih nisu među živima!?

- Jednom su se u bazi pojavili predstavnici vojne škole. Momci su horski pevali za nas igrače. Pitao sam prevodioca ko su oni, ispostavilo se da su to bila deca okrutnih roditelja koja su poslata u vojnu školu. Mogu da pretpostavim da ti dečaci više nisu živi, jer su poslati na front - naglašava Vernblum.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kraj u Dablinu: Atalanta demolirala Leverkuzen na krilima Lukmana i osvojila Ligu Evrope! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Kraj u Dablinu: Atalanta demolirala Leverkuzen na krilima Lukmana i osvojila Ligu Evrope! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Atalante su novi osvajači Lige Evrope! Italijanska ekipa večeras je u Dablinu deklasirala do večeras neporaženi Bajer iz Leverkuzena sa 3:0 (2:0) i osvojila prvi evropski trofej u klupskoj istoriji! Sva tri gola postigao je Ademola Lukman, koji je pogađao u 12, 26. i 76. minutu. Nigerijac je postao prvi fudbaler koji je postigao het trik u finalu Lige Evrope!

22.05.2024

19:59

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20