• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

21.05.2024

13:08

Šok! Zvezda Real Madrida ide u penziju na kraju sezone!

EPA-EFE/Borja Sanchez Trillo

Fudbal

Šok! Zvezda Real Madrida ide u penziju na kraju sezone!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Toni Kros odlučio je da se penzioniše na kraju sezone.

Nemac (34) je odlučio da mu ovo bude poslednja sezona u karijeri, jer ne želi da igra za drugi klub sem "kraljevskog kluba".

Iskusni vezni fudbaler je dugo već bio u pregovorima oko novog ugovora, međutim, izgleda da je ipak odlučio da ode u penziju. On je to saopštio putem svog Instagram profila,  gde se na emotivan način oprostio od navijača.

"Taj 17. jul 2014. godine je bio dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan koji je promenio moj život. Moj život kao fudbalera, ali posebno kao osobe. Bio je to početak novog poglavlja u najvećem klubu na svetu. Posle 10 godina, na kraju ove sezone, poglavlje dolazi do kraja. Nikada neću zaboraviti to drsko uspešno vreme. Posebno bih želeo da se zahvalim svima koji su me dočekali raširenih ruku i verovali u mene. Ali, posebno bih želeo da se zahvalim vama, dragi Madridisti, na vašoj naklonosti i ljubavi od prvog do poslednjeg dana", napisao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s)

 

U isto vreme je dodao da će biti deo reprezentacije Nemačke na Evropskom prvenstvu i da je onda definitivni kraj njegove karijere.

"Istovremeno, ova odluka znači da će se moja fudbalska karijera završiti ovog leta nakon Evropskog prvenstva. Kao što sam uvek govrio, Real će biti moj poslednji klub. Srećan sam i ponosan što sam u svom umu pronašao pravo vreme za ovu odluku i što sam je mogao doneti samostalno. Moja ambicija je uvek bila da završim svoju karijeru na vrhuncu svog performansa. Od sada postoji samo jedna misao, to je 15. Liga šampiona", napisao je Toni Kros.

On je karijeru započeo u Bajernu iz Minhena, a zatim je 2014. godine postao član "kraljevskog kluba". Sa bavarskim timom je jednom osvojio Ligu šampiona, dok mu je sa Realom to učinio četiri pta. Za reprezentaciju Nemačke nastupio je 108 puta i  postigao je 17 golova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija