• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

06.05.2024

16:23

Završio sa fudbalom, pa rešio da ode u glumce! Francuski as ima novo zanimanje!

Reuters

Fudbal

Završio sa fudbalom, pa rešio da ode u glumce! Francuski as ima novo zanimanje!

Podeli vest

Posle četvorogodišnje kazne zbog dopinga, Pol Pogba (31), odlučio je da snimi film.

Čuveni francuski reprezentativac bacio se u glumačke vode, pošto je teško očekivati da će se nakon suspenzije vraćati profesionalnom fudbalu. Ugledni list "Parizijen" prvi je objavio da će bivši prvotimac Mančester junajteda i Juventusa imati ulogu u ostvarenju "4 nule", reditelja Fabijena Ontenijentea.

To je zapravo nastavak filma "3 nule", koji je 2002. godine privukao više od 1,2 miliona gledalaca. Ovog puta će Pogba igrati trenera omladinskog tima, a cela radnja vezana je za talentovanog  tinejdžera Kidanu sa Komorskih ostrva, koji je označen kao novi Kilijan Mbape i sanja da postane zvezda Pariz Sen Žermena.

Nekada sjajni vezista je prošle nedelje snimao na stadionu "Park" u Rijej Malmezonu, a dečaci koji su imali priliku da ga upoznaju, "pikaju" loptu s njim i snimaju scene, bili su oduševljeni. Prisutni kažu da je Pol bio sve vreme opušten i sjajno raspoložen.

"Zadivio nas je svojoj jednostavnošću i koliko je prirodan. Rekao je da je spreman za glumu i debitantsku, videlo se da je uzbuđen zbog novog iskustva", prenosi "Parizijen" reči svedoka.

Inače, plan je da se snimanje filma "4 nule" završi 14. maja na Korzici, a premijera u bioskopu bi trebala da se održi 9. aprila sledeće godine.

Foto: Reuters

Pol Pogba je poslednju utakmicu odigrao još 3. septembra 2023.

Podsetimo, Pogba je pao na doping testu u avgustu 2023, a u februaru mu je izrečena višegodišnja suspenzija zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava. Iako je on do leta 2026. pod ugovorom sa Juventusom, trenutno mu je "zamrznuta" plata i nema primanja od kluba.

Francuz je uložio žalbu Sportskom sudu za arbitražu u Lozani (CAS), a ukoliko bude prihvaćena postoji mogućnost da mu kazna bude smanjena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12