• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

05.05.2024

12:35

Spajić čestitao praznik "delijama" i poručio: Ovaj Vaskrs će mi zauvek ostati u srcu!

Starsportphoto

Fudbal

Spajić čestitao praznik "delijama" i poručio: Ovaj Vaskrs će mi zauvek ostati u srcu!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde, Uroš Spajić (31), čestitao je svim navijačima šampiona Srbije najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Iskusni centralni bek crveno-belih, istakao je da praznične dane uglavnom provodi sa najbližima, kao i da mu je ovo drugi put otkako se bavi profesionalnim fudbalom da Vaskrs provodi u Srbiji. 

- Uskršnje praznike provodim u krugu porodice. Ovo je prvi Uskrs koji ću proslaviti sa sinom i posebno će mi ostati u srcu. Sa familijom sam u Beogradu, a nisam često tokom karijere imao priliku da budem kući tokom ovog perioda godina. Da budem precizan, mislim da mi je ovo drugi put da sam u Srbiji kada je Uskrs, od kako sam postao profesionalni fudbaler. Od svih običaja koje sa sobom nosi ovaj praznik, uvek je najiteresantnije kuckanje jajima, gde se uvek takmičimo kroz šalu. Poželeo bih svim našim vernim, iskrenim i odanim zvezdašima srećan Uskrs - istakao je uz dosta emocija Spajić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

 

Klub iz Ljutice Bogdana je u četvrtak savladao ekipu TSC-a sa 2:1 u meču 3. kola plej-ofa Superlige Srbije i četiri kola pre kraja prvenstva osigurao šampionsku titulu na kraju ove sezone.

- Olakšavajuća okolnost sa psihološke strane jeste što smo pred praznike ostvarili prioritetni cilj - osvajanje šampionske titule. Mirne glave i malo opuštenije možemo da provedemo praznike uz naše najmilije. Naravno, pred nama je i utakmica finala Kupa Srbije, koja je od velikog značaja, jer želimo da osvojimo duplu krunu - dodao je Spajić.

Na Marakani sa nestrpljenjem iščekuju podizanje šampionskog pehara 25. maja, a Spajić najavljuje spektakl.

Iskreno jedva čekam proslavu titule. Prethodne godine, usled oporavka od povrede, konkretno nisam imao veliki uticaj na terenu u osvajanju pehara. Međutim, ova sezona je drugačija i specifična. Bilo je dosta oscilacija, lepih i manje pozitivnih momenata. Na kraju smo uspeli da dođemo do trofeja, ali želimo da zaokružimo takmičarsku sezonu sa duplom krunom. Očekujem spektakl, radujemo se punim tribinama i jedva čekamo proslavu - podvukao je iskusni štoper.

Podsećamo, Crvenu zvezdu do kraja sezone očekuju utakmice protiv Mladosti, Radničkog, Napretka i Čukaričkog u prvenstvu, kao i protiv Vojvodine u Kupu Srbije. Finalni meč tog takmičenja igraće se u Loznici 21. maja, a crveno-beli će imati priliku da osvoji još jednu duplu krunu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja
Društvo

Mali: U Beogradu će se narednih godina izgraditi ili obnoviti šest muzeja

U narednih nekoliko godina u Beogradu će biti izgrađeno ili rekonstruisano šest muzeja, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali koji je sa ministrom kulture Nikolom Selakovićem kod zgrade stare Glavne železničke stanice predstavio nove muzeje koji će biti izgrađeni ili rekonstruisani u Beogradu.

18.05.2024

16:32

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)
Politika

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)

Svečanom akademijom danas je obeleženo 64 godine postojanja i 50 godina imena Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a tom prilikom ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je ovo doba u kome profesija inženjera nikada nije bila cenjenija, kao i da će u budućnosti za inženjere i mlade naučnike biti mnogo više posla kako bi naša zemlja postala bolje mesto za život svih građana.

18.05.2024

16:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12