• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2023

20:28

Krunisan novi sultan Istanbula - Dušan Tadić! Srbin rešio derbi i očarao navijače Fenera! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Krunisan novi sultan Istanbula - Dušan Tadić! Srbin rešio derbi i očarao navijače Fenera! (VIDEO)

Podeli vest

Još jedna sjajna partija srpskog reprezentativca u dresu Fenerbahčea.

Ušao je Fenerbahče u blagu rezultatsku krizu iz koje je prošlog vikenda uspeo da ga izvadi Dušan Tadić. Dočekali su "žuto-plavi" u klimavom raspoloženju današnji derbi protiv Bešiktaša, ali dok je u sastavu Ismaila Kartala - Dušan Tadić, nema zime!

Srpski reprezentativac predvodio je Fenerbahče do pobede u velikom istanbulskom derbiju - 3:1 (1:1). Još jednom je Tadić pokazao zbog čega je miljenik navijača od prvog dana života na Bosforu budući da je Bešitašu presudio golom i asistencijom, a na sve to je stigao i da promaši penal! 

Da će ovo biti njegovo veče Tadić je pokazao posle samo deset minuta igre. Srpski reprezentativac provukao se kroz linije Bešiktaša, a onda u pravom momentu kao na tacni poslužio Edina Džeka za 1:0. Međutim, Bešiktaš je veoma brzo iskoristio preko Okslejd-Čemberlejna iz penala, tim rezultatom se otišlo na odmor. 

Delovalo je da veliki derbi neće imati pobednika budući da su do 60 minuta mreže mirovale, a onda ponovo Tadić. Srpski reprezentativac iskoristio je veliku nepažnju ERika Baija koji je u kaznenom prostoru skirivo penal i "sa kreča" doneo novo vođstvo Feneru. 

Mogao je Tadić u nadoknadi vremena da poveća svoj golgeterski saldo, ali mu je Gunok odbranio penal. Ipak, to nije pokvarilo pobedu Fenerbahea budući da je Šimanski samo tri minuta kasnije sa ivice kaznenog prostora stavio tačku na meč. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija