• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2023

22:51

Englezi u problemu! Belingem mora na operaciju?

EPA Images

Fudbal

Englezi u problemu! Belingem mora na operaciju?

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida već neko vreme ima problem sa ramenom, a Anćeloti ističe da ukoliko se to nastavi operacija će biti neophodna.

Žreb za grupnu fazu Evropskog prvenstva održan je pre sedam dana u Hamburgu, a reprezentacija Srbije smeštena je u grupu sa Danskom, Slovenijom i Engleskom. Jasno je da će četa Gereta Sautgejta biti veliki favorit protiv ostalih, ali bi Englezi mogli značajno osabljeni da dođu na kontinentalnu smotru. 

Naime, as Real Madrida i jedan od najboljih fudbalera današnjice - Džud Belingem ima ozbiljan problem sa ramenom. Englez već neko vreme igra pod "blokadom" i, za sada, mu operacija nije neophodna. Ipak, trener "blankosa" Karlo Anćeloti ističe da bi do toga moglo da dođe ukoliko se Belingemu stanje pogorša. 

Foto: profimedia

 

- Oporavlja se, operacija trenutno nie potrebna, ali je rame veoma specifično. Ako se ponovi povreda ili nastavi da se dešava, možda... Rame je nešto na šta mora da pazi - rekao je Anćeloti. 

Belingem je ove sezone odigrao 17 utakmica u dresu Real Madrida, postigao 15 golova i podelio četiri asistencije. Zbog povrede ramena nije bio deo nacionalnog tima tokom novembarskog okupljanja, a ukoliko se problem nastavi vrlo lako bi mogao da ispadne i iz priče za Evropsko prvenstvo. 

Oporavak nakon operacije ramena traje od tri do šest meseci, u zavisnosti od problema. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija