• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

13:46

Mađar koji je usrećio Srbiju, iznenadio igrače Zvezdinog rivala! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Mađar koji je usrećio Srbiju, iznenadio igrače Zvezdinog rivala! (VIDEO)

Podeli vest

Mađarski reprezentativac Dominik Soboslaj iznenadio je posetom nekadašnje saigrače iz Lajpciga koji u Mančesteru igraju utakmicu 5. kola Lige šampiona.

Prva zvezda mađarskog nacionalnog tima je u Lajpcigu proveo dve sjajne godine, gde je odigrao 62. utakmice i postigao 12 golova. 

Njegovi bivši saigrači večeras igraju utakmicu Lige šampiona protiv Mančeseter sitija, gde se bore za prvo mesto u grupi G, a trenutno imaju tri boda manje od aktuelnog prvaka Evrope.

Lajpcig je na društvenim mrežama objavio nekoliko snimaka i reakcija igrača i trenera Marka Rojsa, koji su bili oduševljeni i iznenađeni što vide sadašnjeg asa Liverpula.

 

 

Lajpcig je bio rival Zvezdi u ovim kvalifikacijama, jer je u istoj grupi sa šampionom Srbije. Podsetimo, večeras  Crvena zvezda i Jang bojs biju bitku za treću poziciju i ostanak u Evropi.

Inače, Soboslaj je zapečatio sudbinu Crnoj Gori i pomogao Srbiji da se plasira na EURO 2024. godine u Nemačkoj.

 

Foto: profimedia

 

 

Navijači "orlova" koji su pomno pratili meč u Budimpešti, posebno u momentima kada je Bugarska u Leskovcu povela sa 2:1, bili su zahvalni Mađaru kada je sa dva gola, za dva minuta anulirao prednost Crnogoraca, a onda je i dotukao naše komšije i na taj način obezbedio da Piksijevim pulenima spadne teret "moranja" sa leđa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija