• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

12:15

Tuča Duljaja i Meniga je smešna u odnosu na ovu! Poznati fudbaler hvatao trenera u kragnu i bacao po terenu!?

EPA

Fudbal

Tuča Duljaja i Meniga je smešna u odnosu na ovu! Poznati fudbaler hvatao trenera u kragnu i bacao po terenu!?

Podeli vest

Fudbaler Monpeljea ušao u žestok sukob sa trenerom, koji mu, po svemu sudeći, nije ostao dužan!

Tukli su se pre nekoliko dana tokom utakmice Kvinsi Menig i Igor Duljaj, ali u odnosu na ovo što se desilo u Monpeljeu taj sukob deluje smešno!

Kako prenose francuski mediji, konkretno ugledni "Lekip", iskusni defanzivac Mamadu Sako (33) potukao sa sa trenerom Mičelom der Zakarijanom (60) i to je bio vrlo ozbiljan fizički obračun koji su prisutni jedva prekinuli.

Foto: EPA

 

 

Naime, kako prenosi poznati list, njih dvojica su se dohvatili u klinč na jednom treningu Monpeljea. Nekadašnji defanzivac Liverpula i bivši reprezentativac Francuske, vidno fizički jači, uhvatio je u kragnu jermenskog stručnjaka i bacio ga na travu.

Međutim, izgleda da ni znatno stariji strateg nije ostao dužan poznatom fudbaleru, pa mu je uzvratio i obojica su se našli na zemlji, gde su se rvali!

Foto: EPA

 

 

Sukob su nastavili u svlačionici, a sve je počelo navodno zato što je Der Zakarijan svom štoperu rekao da je - plačljivko.

"Završili su na zemlji, morali su da ih razdvajaju, svađa se nastavila i u svlačionici. Sako je reagovao besno pošto mu je rečeno da je 'plačljivac'. Uhvatio je trenera za kragnu i bacio ga na zemlju", navodi "Lekip".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija