• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

07:24

Udarno! Evo gde možete gledati prenos meča Lajpcig - Crvena zvezda!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Udarno! Evo gde možete gledati prenos meča Lajpcig - Crvena zvezda!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Lajpciga meč grupne faze Lige šampiona u sredu od 21 čas (RTS 1, Arena Premium ).

Prenos utakmice možete da gledate na dve televizije, na kanalima Arena Sport Premium 1 i RTS 1, dok tekstualni prenos meča možete pratiti uživo na našem sajtu - Informer.rs.

Crveno-beli su izgubili svih sedam utakmica u gostima u grupnoj fazi Lige šampiona. I Lajpcig je pred današnji meč favorit, ima skoro sedam puta skuplji tim, 489 miliona naspram 73 miliona, a kladionice ga favorizuju kvotom 1,22. Koeficijent na pobedu Crvene zvezde je oko 11, a na remi 6,5. Situacija u grupi G već posle dva kola krenula je u očekivanom pravcu. Mančester siti je apsolutni favorit i prvi je sa šest bodova, drugi je Lajpcig sa tri boda, dok Zvezda i Jang bojs imaju po bod.

 

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Trener Zvezde Barak Bahar obećao je navijačima da su crveno-beli spremni za duel sa Lajpcigom. 

- Znamo da smo primili mnogo golova u poslednjim mečevima, ali ako se osvrnemo na poslednju utakmicu, primili smo dva gola iz jednog udaraca protivnika. Gotovo 80 minuta smo igrali jako dobro i u drugim okolnostima bilo bi 5:0 ili 6:0. Naravno da sutra želimo da pokažemo napredak. Moramo da podignemo nivo u odbrani iako je protiv nas vrlo snažan protivnik - rekao je trener Zvezde.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Dodatnu motivaciju igračima Zvezde mogao bi da probudi ofanzivac Lajpciga Kristof Baumgartner, koji je prvaka Srbije nazvao - odvratnim timom.

- Zvezda je veoma robustan i "odvratan" protivnik koji vam kvari igru kada imate loptu. Pre svega ih definiše igra u defanzivi. Neće nam ništa pokloniti, moramo da budemo spremni na to i da nametnemo naš stil igre. Ako to uradimo, onda sam uveren da možemo da pobedimo u obe utakmice. I večeras i u Beogradu - poručio je Baumgartner.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija