• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

08:15

Hit priča! Anrija Sarajka navukla na ćevape, obožava narodnjake!

profimedia

Fudbal

Hit priča! Anrija Sarajka navukla na ćevape, obožava narodnjake!

Podeli vest

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine u trećem kolu grupe H kvalifikacija za U-21 Evropsko prvenstvo poražena je od Francuske sa 2:1, koje s klupe vodi legendarni Tijeri Anri, a koji je posle meča pričao o malo poznatim stvarima koji nemaju veze sa fudbalom.

Tijeri Anri oženio je Andreu Rajačić, rođenu Sarajku, pa je tamošnjim medijima pričao da će posetiti tasta i taštu, dok je nakon meča otkrio da je kod njih jeo ćevape i da voli narodnjake.

- Jeo sam ćevape, ali sam morao da se koncentrišem na utakmicu. Čestitke BiH,  dobro su igrali. Znali smo da će biti teška utakmica i tako je i bilo - rekao je Anri.

Foto: profimedia

 

 

Pitrali su ga i da li će proslaviti pobedu uz tradicionalne "narodnjake".

- Ne znam hoće li se ta ideja dopasti mojim igračima, ali moja supruga je iz Bosne i Hercegovine pa poznajem vašu kulturu, imao sam priliku da je čujem. Ne znam da plešem, ali jako mi se sviđa vaša muzika - dodao je legendarni Francuz. 

 

Foto: profimedia

 

 

 

Foto: profimedia

 

 

Anri i Andrea žive mirnim životom, imaju imaju troje dece - Tristana, Gabrijela i Tatianu. Upoznali su se u Španiji gde je živela njena sestra sestra. Andrein otac, Nebojša Rajačić, je plastički hirurg iz Bosne i Hercegovine, a poslednjih 20 godina radi u Kuvajtu. Tamo su Andrea i njena mlađa sestra Jovana završile srednju školu, dok je majka Tatjana nastavnica ruskog jezika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija