• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

20:34

Juventus pobeđuje bez Vlahovića! Kostić namestio gol

EPA Images

Fudbal

Juventus pobeđuje bez Vlahovića! Kostić namestio gol

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa pobedili su na svom terenu ekipu Torina 2:0 (0:0) u gradskom derbiju u okviru 8. kola italijanske Serije A.

"Stara dama" je tako pokazala ko je gospodar Torina i rutinski uzela ceo plen."Bikovi" tako ni u 19. uzastopnoj utakmici nisu uspeli da slome najvećeg rivala.

U redovima domaćina izostao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović, dok je kod gostiju Nemanja Radonjić odlukom trenera ostao na klupi, iako je zvanično prijavljeno da je osetio bol u nozi.

S druge strane, od prvog minuta za Juventus je igrao Filip Kostić, dok su kod "bikova" počeli golmanVanja Milinković-Savić i Ivan Ilić.

 

 

U prvih 45 minuta na stadionu Juventusa nije viđen preterano zanimljiv fudbal, ekipe su igrale tvrdo, pa su mreže mirovale do odmora. Ipak, već u drugom minutu drugog poluvremena odbrana Torina je poklekla. "Stara dama" je izvela korner, a nakon prave konfuzije pred golom najbolje se snašao Federiko Gati i poslao loptu u mrežu.

 

 

Ekipa Masimilijana Alegrija dotukla je rivala u 62. minutu, kada je gotovo na identičan način stigla do novog gola. Srpski reprezentativac Filip Kostić je izveo korner, a Arkadijuš Milik glavom postavio konačnih 2:0.

Zanimljivo je bilo u Milanu, gde je vodeći Inter odigrao nerešeno 2:2 sa Bolonjom. "Neroazurima" je ovo prvi remi ove sezone, ali su uprkos kiks ostali vodeći na tabeli sa 19 bodova, bodom više od Milana i dva od Juventusa. 

Inter je dobro sjajno meč i golovima Frančeska Ačerbija u 11. minutu i Lautara Martineza u 13. stekao velikih 2:0. Ipak, u nastavku su se opustili, što je Bolonja kaznila i golovima Rikarda Orsolinija u 19. minutu i Džošua Zirkte u 52. minutu stigla do vrednog boda.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20