• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

17:30

Partizan ostaje lider! Natho načeo, a Zahid dokusurio Lučance (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Partizan ostaje lider! Natho načeo, a Zahid dokusurio Lučance (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost iz Lučana 2:0 (0:0) u meču 11. kola Superlige Srbije.

Golove su postigli Natho sa bele tačke u 58 i Zahid u 69. minutu.

 

PARTIZAN - MLADOST LUČANI 2:0 (0:0)

Stadion: Partizana. Sudija: Miloš Milanović. Žuti karton: Mols (Mladost). Strelci: Natho u 58. (iz jedanaesterca), Zahid u 69. minutu. 

PARTIZAN: Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Kanute (od 74. Nikolić), Belić – Kalulu (od 79. Baždar), Natho (od 68. Severina), Zahid (od 79. Trifunović) – Saldanja (od 74. Šćekić)

MLADOST: Stamenković – Varjačić, Milošević, Joksimović, Leković – Tumbasević, Mols (od 46. Žunić) – Udovičić, Veličković, Sremčević (od 46. Silue) – Eze (od 73. Mirić)

 

TOK MEČA:

DRUGO POLUVREME

90 +3. minut - Kraj meča. Partizan je golovima Natha i Zahida pobedio Mladost iz Lučana 2:1.

90. minut - Utakmica je produžena tri minuta. 

80. minut - Deluje da je u Humskoj pitanje pobednika rešeno. Utakmica je poprimila mirniji tok, kao da i jedni i drugi čekaju kraj.

69. minut - GOOOOOOOOOOL! Partizan duplira prednost, strelac je Zahid! Sevnula je kontra crno-belih, lopta došla do Zahida koji obilazi Stamenkovića i šalje loptu u mrežu.

Foto: Starsportphoto

 

68. minut - Izlazi strelac vodećeg gola Natho, a menja ga Severina

60. minut - Mladost je uzdrmana posle gola. Partizan je krenuo u kontru, Antić je pronašao Saldanju koji šutira glavom, ali pravo u Stamenkovića.

58. minut - GOOOOOOOOL - Natho pogađa sa bele tačke, a svemu je prethodio prekršaj Joksimovića, koji je oborio Zahida u kaznenom prostoru. Izraelski fudbaler je rutinski pogodio, ali zbog dešavanja u svojojh zemlji nije slavio sa saigračima.

55. minut - Najbolja šansa za Mladost, a možda i na utakmici uopšte... Prvo Jovanović sjajno interveniše, a onda Veličković sa pet metara šutira preko gola.

51. minut - Sjajna asistencija Natha za Zahida čiji udarac iz idealne pozicije Stamenković brani

Foto: Starsportphoto

 

51. minut - Odlična asistencija Natha za Zahida, dealna pozicija, šut, ali Stamenković brani

49. minut - Natho pokušava, dobar šut, Stamenković morao da boksuje loptu

46. minut - Utakmica je nastavljena

 

PRVO POLUVREME

45+1. minut - Kraj prvog dela meča

45. minut - Prvo poluvreme produženo za minut.

44. minut - Varjačić je pokušao iz slobodnog udarca, lopta odlazi pored gola

34. minut - Polušanse za Antića i Saldanju, ali rezultat je i dalje nepromenjen. Dominira Partizan, ali gola nema, pa nema. 

30. minut - Odlično kombinuju igrači Partizana, Antić dolazi do lopte, oštro šutira, ali pored gola.

Foto: Starsportphoto©

 

24. minut - Zapretili i Lučanci. Kontra gostiju, Žarko Udovičić je nekako šutirao, a ta lopta je prošla blizu stative. Partizan je imao sreće, jer tu loptu niko nije stigao.

17. minut - Dobra šansa, još jedan odličan napad ekipe Igora Duljaja, Kalulu je centrirao i pronašao Kanutea na ivici šesnaesterca. Vezista crno-belih je uhvatio volej ali je lopta otišla pored stative gola Saše Stamenkovića.

14. minut - I dalje Partizan drži loptu u nogama, pokušava Antić iz daljine, ali bio je to nekontrolisan udarac.

Foto: Starsportphoto

 

10. minut - U jeku inicijative crno-belih prvi žuti karton na meču za Molsa posle faula nad Nathom.

5. minut - Saldanja pogađa stativu! Brazilac je šutirao u padu i pogodio okvir gola, Partizan navaljuje od samog starta, Lučanci u mišjoj rupi.

Foto: Starsportphoto

 

4. minut - Prvo uzbuđenje u Humskoj. Belić je pao u protivničkom šesnaestercu, ali sudija Miloš Milanović nije reagovao, ništa od penala. Odmah posle toga prvi udarac ka golu Mladosti, ali Natho je izblokiran.

 

UŽIVO:

17.30 - Dobar dan i dobro došli na blog uživo meča Partizan - Mladost Lučani na portalu Informer.rs

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija