• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2023

12:50

Omča oko vrata! Barsa će Mesiju plaćati dugove do 2025. godine!

Tanjug/AP

Fudbal

Omča oko vrata! Barsa će Mesiju plaćati dugove do 2025. godine!

Podeli vest

Lionel Mesi je posle Paris Sen Žermena karijeru nastavio u Interu iz Majamija, a inače je i dalje na platnom spisku Barselone.

Predsednik Barselone Đoan Laporta kaže da će klub Argentinca plaćati do 2025. godine. Mesi je u Barseloni proveo čak 20 godina, ali je pre dve godine u suzama napustio klub, koji nije mogao da ga zadrži zbog silnih finansijskih problema.

- Mesiju dugujemo i isplaćujemo novac do 2025. godine, što su zaostale plate koje je dogovorio sa prethodnom upravom tokom pandemije - rekao je Laporta.

Katalonci spremaju oproštajnu utakmicu za Lionela Mesija.

- Pripremamo ogroman oproštaj od njega,  meč kakav je zaslužio, a nije ga dobio na "Kamp nou". Bilo bi savršeno da se to dogodi na renoviranom stadionu, kada budu gotovi radovi. 

Foto: ap photo

 

 

Prvi čovek kluba je otkrio i da bi Oriol Pauli bude zamena za Serhija Busketsa koji je napustio Barselonu, ako i da klub nema novca za skupa pojačanja.

- Oriol iza sebe ima odličnu sezonu u Đironi. Iako dugo nije tu, on je dete "La Masije" i tehnički može da odgovori zahtevima. Ćavi je svestan situacije u kojoj se nalazi klub i da nemamo novca za skupocena pojačanja. Moramo da vodimo računa o svemu. Do sada smo dobili ponude za Kristensena, Arauha, Pedrija, De Jonga i Rafinju, ali mi ne želimo da prodajemo klub. Ansu Fati? Hajde da mu dopustimo da se dokaže, jer treba da zasluži ponovo Ćavijevo poverenje, ali verujemo da on to može. Ne znamo šta će biti sa Kesijem, zavisi da li želi da ode ili da ostane. Ako ostane, biće od pomoći. Što se tiče Lenglea, mislim da ćemo postići dogovor sa Totenhemom - istakao je Laporta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija